Player_slider

Sport & Fashion | Find det det smarte tøj fra de store mærker

Den elegante Samsung Galaxy S10 er fyldt med fordele

Man skulle næsten tro, den har været på markedet en menneskealder. Sådan føles det efterhånden. Men Samsungs Galaxy S-serie har ikke engang eksisteret i 10 år. Alligevel er det firmaets flagship-smartphone og klart den serie, Samsung sælger mest af på verdensplan.

Det forstår man godt. Med 2019-udgaven kaldet Samsung Galaxy S10 har man samlet banebrydende funktionalitet med tidløst design og skabt en telefon, der kan det hele. 

Nysgerrig? Lad os prøve at dykke nærmere.

   

Skærm helt til kanten

Som de tidligere S-telefoner har S10'eren beholdt det buede display, og hvad angår selve skærmen får du med teknologien 6.1" QHD- Super AMOLED knivskarp kvalitet i en opløsning på 3040 x 1440 pixels.

Hvor du før var nødt til at benytte bagsiden af telefonen for at låse skærmen op, kan du nu blot placere din finger på skærmen, og den er låst op. Det er nemlig aftrykket, der læses af ultralyd i stedet for lys, hvilket gør det både nemmere og hurtigere at tilgå smartphonen.

Størrelsen på infinity-skærmen giver dig biografoplevelsen, mens du er på farten. Den går helt til kanten på telefonen, som man kender fra de nyeste smartphones. Du kan uforstyrret nyde, filmen, serien og fodboldkampen i fantastisk kvalitet.

   

Fyldt med fed funktionalitet

Samsung Galaxy S10 fungerer som et powerhouse, når de gælder batteri. Du kan nemt gå en hel dag uden at skulle lade op - også selvom du ser film, spiller spil osv. 

Med hele 3400 mAh har Samsung stort set fordoblet batteriets levetid i forhold til Galaxy S2 fra 2011. En stor del af årsagen til det stærke batteri og dets levetid skal findes i den smarte  funktionalitet, der gør, at telefonen selv sørger for at spare strøm ved at deaktivere de funktioner, man ikke benytter.

Trådløs opladning understøttes også, og faktisk kan du parre den med en anden enhed og oplade trådløst uden brug af stikkontakt og ledning.

   

Billeder der gør fotografer misundelige

Bagpå telefonen finder du et trippelkamera, som tilsammen dækket en større diameter billede pga. optisk zoom-funktionalitet. Hvis du ønsker at ændre skarpheden på dybden, kan du gøre dette. Det fremhæver objektet ekstra skarp, så du kan eksperimentere med billeder som om du var professionel fotograf.

Populære artikler
tommy-hilfiger Tommy Hilfiger | Førende amerikansk tøjbrand

Er du til tidløst, smart herretøj, er du uden tvivl til Tommy Hilfiger.  Læs her om brandet her.

supreme-toj Supreme tøj: Lækkert streetwear
kenzo Kenzo: Lækkert tøj fra det japanske mærke
Gør som 998000 andre og opret dig hos Holdsport