Player_slider

Sport & Fashion | Find det det smarte tøj fra de store mærker

Supreme - Amerikansk Street Wear

indhold.svg

Hvad der kendetegner det amerikanske streetwear-mærke Supreme er - Udsolgt. På Spreeglee.dk vil de derfor gøre købsprocessen lettere for dig, så du nemt og enkelt kan få fat i nye dråber fra Supreme og de største collabs. Vi sælger de udgåede, udsolgte og det mest eftersøgte fra det største internationale brand.

Vi har købt en masse og gør det nu muligt for dig, ved at tilbyde de mest begrænsede produkter til konkurrencedygtige priser. Vi følger hver dråbe på markedet og tilbyder dig også muligheden for, at vi kan levere de ønskede produkter på bestilling. Vi sikkerhedskontrollerer og verificerer alle varer, så du kan føle dig sikker, når du køber dine nye Supreme-produkter fra os.

Fra Manhatten

Supreme-mærket blev grundlagt af James Jabbia, og deres første butik åbnede i et gammelt kontor på Lafayette Street i Downtown Manhattan i april 1994. I deres butikker sælger Supreme blandt andet. Vans, Nike SB, ud over deres egne kollektioner. Butikken i Lafayette havde sin egen hovedgruppe af skatere, der fungerede som hold i 1994'erne. Supreme har en lang liste over Collabs bag sig, men deres hyppigste partnere er Vans, The North Face, Nike (Air Jordan), Clarks, Comme des Garcon og Stone Island.

Deres største og mest omtalte Collab var Supreme X Louis Vuitton, som startede med en meddelelse til modeshowet den 18. januar 2017, hvor luksusmærket Louis Vuitton og streetwear-mærket Supreme bekræftede de lange spekulationer. Dette endte i en komplet samling mellem Supreme og Louis Vuittons den 30. juni 2017, som omfattede alt fra tasker, jakker, hættetrøjer med logo, t-shirts og tilbehør.

Supreme har frigivet skateboarddæk siden åbningen med forskellige kendte kunstnere. Skateboarding er hvor mærket har sine oprindelige rødder, det er deres kultur og stadig den vigtigste del. De rigtige Supreme-produkter kan give dig pengene mange gange igen, og er i dag et af de største videresolgte mærker i verden. Nogle af deres samarbejdspartnere på skateboards over tid er; Damien Hirst, Kaws, Jeff Koons. Disse skateboard-dæk sælges i dag for over DKK 80.000. Supremes genkendelige Box Logo er nogle af de mest hypede produkter hver sæson fra skatermærket. 

Deres seneste eksempel er Supreme X Swarovski Crystals Box Logo-hættetrøje, der blev frigivet i de ikoniske farver til en salgspris på 4.000 kr. Den næste dag blev den ikke solgt i videresalg for mindre end 8.000 kr. Den ikoniske hættetrøje fra Louis Vuitton X Supreme er blevet en sjældenhed at købe ubrugt. Denne hættetrøje havde en Retail-pris på DKK 8.000, men har nået de ekstreme højder på DKK 100.000. ved videresalg af trøjen. 

Supreme har på mange måder været med til at revolutionere modebranchen med nytænkning både inden for identitet, branding, men også dråber af kollektioner og samtidig formået at bevare og fastholde deres kerneforbruger; Skatere. På Spreeglee.dk kan du købe alt fra hættetrøjer med print, t-shirts, underbukser, jakker og meget mere.

Gør som 1.259.000 andre og opret dig hos Holdsport