Player_slider

Spørgsmål & svar

Hvordan opsætter man kontingent til betaling?

Det er muligt at oprette kontingentbetalinger. Dette gøres inde fra klubben på Holdsport, hvilket vil sige, at det ikke blot er nok at have oprettet et hold i Holdsport for at opsætte betaling af kontingent.

Er du træner på et hold, vil du se et lille hus i højre hjørne, hvor man kan gå til klubben. Når klubben er oprettet, vil der i klubben være en administrator, som har rettigheder til at oprette kontingenter.

Der tillægges et administrationsgebyr på enten 3,4 eller 8kr, alt afhængig af hvilket beløb der skal betales. Det er op til administratoren om dette gebyr skal betales af klubben eller medlemmerne. Medlemmer kan betale med alle typer betalingskort - både indenlandske og udenlandske - og desuden MobilePay.

Der findes 4 forskellige måder at oprette kontingent på

  1. Faste kontingenter: Her oprettes kontingenter på faste datoer - eksempelvis to gange om året. Herefter vælger man, hvilke hold der skal tilføjes på det enkelte kontingent, og hvilke spillere eller trænere, der skal fritages (se det her).
  2. Holdkontingent: Tilmeldingskontingent. Et hold oprettes med max antal deltagere samtidig med, at kontingentet oprettes. For at deltage på holdet skal man først betale - enten via klubbens hjemmeside eller via et betalingslink (se det her)
  3. Månedskontingent eller abonnementtræk: Man vælger, hvilke måneder der skal trækkes faste beløb. Derpå vælges hold, der skal trækkes månedligt og hvilke spillere, der skal fritages for træk.
  4. Engangskontingenter: Kontingent udsendes på et hold eller en afdeling én af gangen. Ved udsendelsen kan man fjerne eller ændre beløb på den enkelte spiller, som man lyster. Dette sker inden udsendelsen af kontingentet per mail (se det her)

Når først kontingenthjulet er sat op, er det blot at læne sig tilbage og vente på, at systemet selv sender betalingspåkrævninger ud til medlemmerne. 


Var denne artikel brugbar?
3 af 7 synes dette var brugbart
Gør som 1111000 andre og opret dig hos Holdsport