Player_slider

Spørgsmål & svar

Hvordan opretter man betalingsaktiviteter?

En betalingsaktivitet er en nem og hurtig måde, hvorpå man kan invitere spillere til at deltage i en aktivitet, som koster penge at få lov til at deltage i. Eksempelvis et stævne eller en afslutningsfest. Medlemmer betaler upfront for at blive meldt til aktiviteten.

Man kan lave forskellige billettyper alt efter, om man har forskellige entrepriser, og om det skal være tilladt for et medlem at købe mere end en billet til aktiviteten. 

Når du har oprettet en betalingsaktivitet, vil den figurere i kalenderen sammen med alle andre aktiviteter. Administrationshonoraret er 3, 5 eller 9  kroner afhængig af aktivitetens pris, hvilket indbetales i forbindelse med hver persons aktivitetstilmelding. Holdsport sørger for indløsningsaftalerne, så medlemmer kan betale med alle typer betalingskort og MobilePay

OBS: En forudsætning for at oprette betalingsaktiviteter er, at der er oprettet et kontonummer i klubben, eller at en træner har tilknyttet et kontonummer til sin profil. Se guide til sidstnævnte her:

Tryk på ikonet med manden øverst til højre.

Herefter klikker du på "Profilindstillinger" efterfulgt af "Bankkonti". Du bliver nu ført ind på browserversionen af Holdsport, hvor du skal tilføje bankkonto under "Bankkonti".

Du er nu klar til at oprette betalingsaktiviteter, som kan oprettes på både PC og app. Vi gennemgår her, hvordan begge typer oprettes.

App

På Holdsport-appen opretter du en betalingsaktivitet ved at klikke på de tre streger ud for Holdsport øverst til venstre og gå til "Kalender". Herefter trykker du på knappen "Aktivitet" med det lille plus-ikon over sig.

Hvor man normalt opretter en aktivitet, skal der i stedet for vælges "Dette er en betalingsaktivitet". 

Nu vil et prisfelt dukke op. Her definerer du tilmeldingsprisen, som hvert medlem skal betale dig for at få lov til at tilmelde sig aktiviteten.

Du kan også bestemme, at der skal gælde flere forskellige priser, som man kan vælge mellem, når man tilmelder sig. Tryk da på "Forskellige priser", som vist på billedet.

Her skal du definere de forskellige navne og priser, som skal være muligt at kunne tilmelde sig.

Eksempel: Her er valgt, at deltagelse i arrangementet uden spisning koster 60 kr. at melde til sig, mens spisning koster 130 kr. pr. person

Bestem også, hvorvidt de betalte medlemmer skal fremgå under "Tilmeldte", og om et medlem/træner må købe og tilmelde mere end én person.

Til sidst skal vælges hvilken bankkonto, beløbene skal overføres til (i tilfælde af man har uploadet mere end ét), og betingelserne skal accepteres.

I kalenderen vil betalingsaktiviteten nu vises, men modsat en normal aktivitet kan man ikke tilmelde sig ved at klikke på det grønne "Tilmeld"-ikon ud for aktivitetens navn. Nu er hvert medlem/træner nødt til at tilmelde sig ved at trykke ind på selve aktiviteten.

Betalingsaktiviteter kan kendes ved sætningen "Gå til betalingsaktivitet".

Inde under aktiviteten vil de forskellige priser/tilmeldingsmuligheder dukke op. Her vælger man, hvad/hvor mange man vil købe adgang til.

Vil man ikke deltage/betale, kan hver bruger trykke "Afmeld" på den røde knap. Som udgangspunkt står alle trænere, assistenttrænere, holdledere og medlemmer nemlig som "Ej tilkendegivet".

Så snart et medlem har betalt, fremgår vedkommende som tilmeldt med både pris og tilmeldingstidspunkt.

Når folk tilmelder sig, overføres beløbet i virkeligheden til Holdsports konto, hvorefter pengene inden for 3-5 bankdage videresendes til den oplyste konto på betalingsaktiviteten fratrukket administrationshonoraret. 

Du kan altid danne et overblik over, hvornår pengene vil være at finde på egen konto. Inde under aktiviteten klikker du på "Mere" i den blå trænermenu.

Herefter udvider menuen sig, og du skal vælge "Betalinger".

Her ses det, hvilken dato hver enkelt person tilmeldte sig, hvad de tilmeldte sig, og hvornår pengene ender på din bankkonto.

Eksempel: Medlemmet Frederik Nielsen tilmeldte sig 26. marts aktiviteten og betalte for "Uden spisning" 1 stk. til en værdi af 60 kr. Pengene er på trænerens bankkonto 1. april


PC

Var denne artikel brugbar?
0 af 0 synes dette var brugbart
Gør som 1111000 andre og opret dig hos Holdsport