Player_slider

Spørgsmål & svar

Hvordan fører jeg statistik på holdet?

På Holdsport er det nemt at holde statistik over eksempelvis mål, gule eller røde kort osv. Statistikfunktionen gør det muligt at holde styr på alt efter eget valg.

Trænere opretter statistikkategorier og opdaterer disse på baggrund af aktiviteter. Alle på holdet vil være orienteret omkring, hvem der har scoret mm. Fremmødestatistik og opgavestatistik er også tilgængeligt.

Vi viser her, hvordan statistik fungerer på Holdsport.

På app

Statistik tilgås via menuen, hvor du skal vælge kolonnen "Statistik".

En oversigt over de forskellige statistikkategorier vises. Som udgangspunkt ses de på forhånd udvalgte kategorier (baseret på holdets sportsgren). Vil du oprette din egen kategori, klikker du på "Opret statistikkategori" i bunden.

Du skal nu tage stilling til blandt andet:

  • Kategoriens navn (eks. touchdown, selvmål, 2-minutters udvisning)
  • Kategoriens enhed (meter, kilometer, sekunder, procent mm.)
  • Præsentation af kategorien (summeret, gennemsnit, mindste mm.)

Til sidst trykkes "Opret".

Så snart kategorien er oprettet, vises den i "Statistik". Det er nu tid tid til at opdatere statistikken, hvilket du gør fra en given aktivitet inde fra "Kalender".

Inde på den specifikke aktivitet, du gerne vil opdatere statistik fra, vælger du "Mere" nederst i højre hjørne.

Herefter klikker du "Opdatér statistik".

Udfyld nu statistikken til medlemmer på baggrund af aktiviteten. 

Herefter vil du under "Statistik" i  menuen kunne se en samlet oversigt over de parametre, du selv har tastet ind på hvert medlem på baggrund i aktiviteterne. Indstil evt. først filteret ved at klikke på ikonet, som er visualiseret herunder.

Her kan du indstille visningen til kun at tage højde for en bestemt periode/sæson, men også en bestemt aktivitetstype. Tilpas filteret og tryk til sidst "Opdatér filter" for den ønskede visning.

Vælg nu en kategori, og få vist et overblik over holdets topscorer eksempelvis.

Eksempel: Denne statistikkategori er oprettet med navnet "Mål" og som summeret præsentation. Desuden er valgt "Størst er bedst".

For ændring af statistikkategori vælg da "Rediger statitikkategori" nederst på skærmen. Slet statistikkategorien via "Slet".

Benytter i som klub den gratis hjemmeside via Holdsport, holdes individuelle holdsider desuden i live konstant pga. den funktionalitet, hjemmesiden er udstyret med. Hver gang en træner opdaterer statistik, synkroniserer hjemmesiden selv oplysninger direkte fra Holdsport-systemet.

Var denne artikel brugbar?
2 af 5 synes dette var brugbart
Gør som 1111000 andre og opret dig hos Holdsport