Player_slider

Spørgsmål & svar

Hvorfor kan holdets medlemmer også lave aktiviteter?

Har du som træner oplevet, at dine medlemmer laver aktiviteter i din online kalender, eller at dine egne aktiviteter fremstår pink og mangler nogle ønskede muligheder, såsom f.eks. gentagne aktiviteter, så er det fordi, medlemsaktiviteter er slået til. Det vil for medlemmerne derfor være muligt at oprette aktiviteter i jeres holdkalender. 

Vi vil her gennemgå på både app og PC, hvordan du som træner afgør, hvorvidt medlemmer skal have lov til at oprette medlemsaktiviteter på holdet.

App

Når medlemmerne bruger Holdsport-appen, har de som standardindstilling mulighed for at oprette aktiviteter i holdets kalender. Disse kaldes medlemsaktiviteter, og disse vil altid have farven pink, og det vil derfor se således ud, når du ser på kalenderen i appen.

Har du ikke lyst til, at medlemmer selv skal kunne oprette aktiviteter, kan du tilgå indstillingerne samme sted, som medlemmerne kan oprette aktiviteten. Se med her.

Log på Holdsports app. Du skal nu fremkalde menuen ved at trykke på de 3 streger øverst til venstre.

Du vil nu fremkalde menuen. Her skal du tilgå menupunktet "Kalender".

Du er nu på holdets kalender. Her vil du se 2 forskellige muligheder for at oprette aktiviteter. Den blå bar nederst på siden, også kendt som "Trænerfunktionerne", er kun tilgængelig for træneren. Den knap, som medlemmerne kan oprette aktiviteter fra, og den du skal bruge for at komme ind og ændre indstillingerne, er det lille "+" oppe i højre hjørne på billedet.

Du lander nu på den side, som medlemmerne vil se når de vil oprette en medlemsaktivitet. Det er her, du som træner har mulighed for at ændre indstillingerne for holdet. Du skal trykke på knappen "Gå til holdindstillingerne" øverst på siden. Her vil du blive videresendt til din internetbrowser.

Her får du mulighed for at deaktivere medlemmernes mulighed for at oprette aktiviteter på det pågældende hold ved at at sætte flueben i boksen som vist på billedet. Afslut ved at trykke på "Gem".

PC

Når medlemmet har oprettet aktiviteter i holdets kalender, vil det ligesom på appen have en anderledes farve ift. aktiviteterne du som træner opretter.

Hvorfor kan holdets medlemmer også lave aktiviteter?
Her ses en aktivitet oprettet af et medlem til venstre, og en aktivitet oprettet af træneren til højre

Når funktionen er slået til, vil der i din og alle dine medlemmers kalendere være en orange “Opret aktivitet”-knap. Denne knap er tilgængelig for alle på holdet - dermed også medlemmerne. I bunden af samme side vil du udelukkende som træner også finde en “Opret aktivitet”, denne gang i sort. Det er denne knap, du skal benytte som træner. Denne knap har flere funktioner, som f.eks. gentagne aktiviteter, og mulighed for at tilknytte kørsel.

Hvorfor kan holdets medlemmer også lave aktiviteter?
De 2 knapper ses her, den orange opretter medlemsaktiviteter og er tilgængelige for alle.

Ønsker du at slå denne funktion fra, skal du blot trykke på ikonet oppe i højre hjørne med de 3 profiler på, og gå til “Holdindstillinger”.

På denne side finder du alle de funktioner, der relaterer til det specifikke hold og omkring at lave ændringer derop. I en af de sidste funktioner du finder i bundlinjen, ofte under sektionen “Flere”, finder du funktionen “Rediger indstillinger for medlemsaktiviteter”.

Her får du lov til at slå funktionen, der tillader at almindelige medlemmer kan lave aktiviteter, fra.

Hvorfor kan holdets medlemmer også lave aktiviteter?

Du efterlader blot rubrikken, der siger “Tillad at spillere kan oprette medlemsaktiviteter” tom, og trykker gem. Funktionen er nu væk fra din kalender, og kun træneren kan oprette aktiviteter.

Efterlad feltet således og tryk herefter "Gem"Var denne artikel brugbar?
0 af 0 synes dette var brugbart
Gør som 1111000 andre og opret dig hos Holdsport