Player_slider

Spørgsmål & svar

Hvordan informerer jeg holdets medlemmer på SMS?

Med Holdsport er kommunikationen med dit hold gjort meget lettere. Da al medlemsdata bevares i medlemsoversigten, har du som træner altid mulighed for nemt at tage kontakt til holdet. Om det er én person, hele holdet eller noget derimellem. 

Med Holdsport er du fri for at tilføje medlemmerne manuelt i din telefons kontaktliste. Systemet lader dig nemlig sende SMS'er ud til holdet direkte fra appen. Hvor som helst, når som helst. Det eneste der skal til er, at du oplyser dit mobilnummer.

Alle på Holdsport er oprettet med navn og mailadresse, men for at sende en SMS til medlemmer, skal der selvfølge også være et nummer oplyst (valgfrit for medlemmerne). Derfor kan push-beskeder eller emails nogle gange være et alternativ til SMS.

Når du skal sende en SMS er der altid to måder at komme i kontakt med holdet. Denne guide tager udgangspunkt i Holdsport-appen, men funktionerne er også tilgængelige på PC.

Send en SMS som fritekst.

SMS'er kan sendes fra Holdsport af som en fritekst til medlemmer/forældre med præcis den tekst, du ønsker.

For at gøre dette skal du starte med at logge på Holdsport. Herefter skal du fremkalde menuen ved at trykke øverst i venstre hjørne på de 3 streger, som vist på billedet.

For at sende en SMS skal du trykke på det lille "+"-ikon ud for menupunktet "Email". Du fremkalder nu flere muligheder.

Du skal nu trykke på menupunktet "Send SMS".

VIGTIGT! Du skal have angivet et mobilnummer på din profil, ellers vil dette menupunkt ikke blive vist.

Du kommer nu til en side, hvor du kan skrive den tekst, du ønsker i din SMS. Herefter skal du vælge modtagere. Dette gør du ved at trykke på det grøn-hvide "+"-ikon ud for knappen "Vælg modtagere"

Her vil du nu få en liste over alle medlemmer på holdet inklusiv forældre. Vælg herefter, hvem der skal modtage SMS'en. Når du har valgt de ønskede modtagere, skal du blot afslutte ved enten at trykke på knappen "Luk" nederst på siden eller det store grønne flueben øverst på siden. 

"Modtagere" viser navnene på dem, du har sat flueben i til at modtage SMS'en.

Din SMS er nu klar til at blive sendt. Du trykker derfor på den grønne "Send"-knap nederst på siden, og din SMS er nu på vej til de valgte modtagere.

Send en SMS vedrørende en specifik aktivitet

Her har du mulighed for at sende en SMS til dit holds medlemmer vedrørende en aktivitet fra kalenderen på Holdsport. Eksempelvis en reminder om at huske at tilmelde sig, eller blot generel information angående aktiviteten.

For at benytte denne funktion skal du fra forsiden af appen tilgå en specifik aktivitet, som er blevet oprettet i kalenderen. . Her kan du på forsiden se de førstkommende aktiviteter. 

Hvis den aktivitet, som du skal sende en SMS fra, ikke er at finde på forsiden, så skal du tilgå kalenderen og finde den derigennem. Vi trykker her på den specifikke aktivitet. 

Eksempel: Når træneren vil sende en SMS omhandlende næste udekamp, skal vedkommende klikke på aktiviteten

Inde på aktiviteten skal du nu trykke på knappen "Notifikationer" nederst på siden i den mørkeblå trænermenu. 

Her vil du fremkalde en ny menu, hvor du skal klikke på "SMS".

Vælg hernæst indholdet i SMS'en. Her er der flere skabeloner, som du kan bruge alt efter behov. For at fremkalde listen over skabeloner skal du trykke på knappen "Vælg evt. skabelon".

Du får nu listen over skabeloner. Vi vælger i dette tilfælde skabelonen "Vi mangler kørsel til".

Teksten til din SMS er nu taget fra skabelon, som du selvfølgelig frit kan redigere i. Næste step er at vælge medlemmer/forældre/assistener som modtagere af beskeden. Tryk på det grøn-hvide "+"-ikon øverst til højre.

Du får nu en oversigt over alle holdets medlemmer, trænere og forældre. Du kan her sortere efter spillerfarver eller tilmeldingsstatus. Samtidig kan du stadig udvælge enkelte medlemmer eller alle medlemmer på en gang. Valget er dit. 

Når du har valgt de ønskede medlemmer, trykker du på det grøn-hvide flueben øverst til højre, eller knappen "Luk" nederst i højre hjørne, som vist på billedet.

Eksempel: Her vælger træneren at sende en SMS til alle medlemmer på tværs af tilmeldingsstatus. 

Du har nu valgt, hvem der skal modtage din SMS.  Send beskeden ved at trykke på den grønne "Send"-knap nederst på siden. Din SMS er nu på vej til de valgte medlemmer.

Var denne artikel brugbar?
0 af 0 synes dette var brugbart
Gør som 1111000 andre og opret dig hos Holdsport