Player_slider

Spørgsmål & svar

Hvordan bestemmer jeg aktivitetstypen?

Når du opretter aktiviteter i Holdsports online kalender, vises de med en bestemt farve på baggrund af den type, aktiviteten er oprettet som. Er det en almindelig træning, kamp, socialt arrangement eller noget helt tredje? Kalenderen giver dig mulighed for at oprette forskellige former for aktiviteter, så medlemmerne hurtigt danner overblik over, om der er tale om kamp eller træning.

Hvordan foregår det på så? Først og fremmest skal man altid indtaste aktivitetens navn, tidspunkt og dato, og derpå kan man vælge hvilken type aktivitet, der er tale om.

Vi vil her forsøge at forklare fordelene ved at bruge aktivitetstyperne og vise, hvordan du som træner bærer dig ad med at benytte dem. Guiden er både til Holdsport-appen og derefter PC-udgaven af systemet.

App

Trænere kan både definere aktivitetstypen på aktiviteter, man i er i gang med at oprette, men også på eksisterende aktiviteter i kalenderen, som man redigerer i. 

Inde under en aktivitet ser du her et felt med "Aktivitetstype".

Ved at klikke på denne knap vil du fremkalde en lille menu, hvor du har mulighed for at vælge mellem de forskellige aktivitetstyper.

Den specifikke aktivitet vil nu vises med en bestemt farve i kalenderen, så det er nemt at danne et overblik over de kommende aktiviteter.

Eksempel: Pink repræsenterer en medlemsaktivitet, grøn repræsenterer træning, gul repræsenterer social aktivitet og blå repræsenterer kamp.

På Holdsport er det standard, at de generiske aktivitetstyper i kalenderen vises som:

  • Grøn = Træning
  • Blå = Kamp
  • Gul = Social aktivitet
  • Rød = Stævne
  • Pink = Medlemsaktivitet

Den pink aktivitet (medlemsaktiviteten) kan du som træner ikke vælge som aktivitetstype. Det er der dog en rigtig god grund til, og den kan du læse mere om her

I kalenderen har du yderligere mulighed for at gå ind og filtrere i de aktiviteter, du får vist. Er du interesseret i hurtigt at se, hvilke datoer i skal spille kamp? Så kan du med få klik få det vist.

Første step i dette er at trykke på knappen formet som et filter øverst i højre hjørne. Filtrér her, hvilken aktivitetstype kalenderen skal vise ved at klikke på "Vælg" ud for feltet "Vælg aktivitetstype".

Når aktivitetstypen er valgt, klik da "Opdatér filter" for at få vist holdets kampprogram.

Din kalender vil nu være filtreret til kun at vise kampe. Du kan altid gå ind og ændre i dine filtre og få vist netop det, som du har brug for. Overblikket over kampprogrammet vil nu se således ud:

Var denne artikel brugbar?
0 af 0 synes dette var brugbart
Gør som 1111000 andre og opret dig hos Holdsport