Player_slider

Spørgsmål & svar

Hvordan opretter jeg et hold?

Guide for computer følger længere nede på siden.

På app:

For at oprette et hold som træner via Holdsports app skal du via appen først have oprettet en profil. Dette gør du via knappen "Har du endnu ikke oprettet en profil? Opret profil", som ses på første side, så snart du åbner appen.

Vær opmærksom på, at det er selve holdet, der oprettes på denne måde - og altså ikke dig, der blot opretter en profil og anmoder om at blive optaget på et eksisterende hold på Holdsport.

Du vil nu skulle udfylde information om dig selv såsom navn, e-mail og mobilnummer. Herefter trykker du "Fortsæt".

Du vil nu skulle tage stilling til et unikt brugernavn og en valgfri adgangskode. Husk dette brugernavn fremadrettet, da det er dette, og ikke e-mailadressen, som du logger ind med på Holdsport. Du skal samtidig læse og godkende Holdsports betingelser for at kunne fortsætte. Når dette er gjort, trykker du "Opret profil".

Herefter skal du oprette selve holdet. Dette gør du på den efterfølgende side, hvor du bliver spurgt, om din nye profil skal oprette et hold, tilmeldes et eksisterende hold, eller om den skal blive til en forældreprofil. Her er det vigtigt, at du klikker "Opret hold".

Da du nu har valgt at oprette et hold, spørger Holdsport, hvad dit hold skal hedde. Du udfylder tekstfeltet med dit holdnavn, og trykker "Næste".

Efter at holdet har fået sit navn, skal holdet også gives en sportsgren. Vælg den sportsgren, der passer til dit hold. Eksempelvis fodbold.

Du har nu valgt en sportsgren, men for at tage Holdsport ordentligt i brug, har du brug for at få medlemmer/spillere ind i medlemslisten. Du har derfor nu muligheden for at invitere nye medlemmer til holdet enten via Facebook, WhatsApp, E-mail eller SMS.

Har du ikke lyst til at invitere medlemmer med det samme, kan du blot klikke "Skip" i bunden.

Hvad enten du vælger at invitere medlemmer, eller om du vælger at skippe dette punkt helt, så er dit hold nu oprettet. Du kan nu blandt andet tilgå kalenderen og oprette aktiviteter eller se medlemslisten og oprette flere medlemmer på holdet.

På computer:

For at oprette et hold på Holdsport via computer, skal du først gå til Holdsports forside, og her trykke på knappen "Opret hold" i den orange boks i midten af skærmen.

Du vil nu først blive bedt om at oprette en profil til dig selv på Holdsport. Denne profil vil automatisk blive det nye holds træner. Profilen opretter du ved at udfylde en formular, der beder om dine personlige oplysninger som navn, e-mail, mobil, brugernavn og adgangskode. Du skal samtidig læse og godkende Holdsports betingelser.

Når formularen er udfyldt med dine personlige oplysninger, trykker du "Næste". Du vil nu blive bedt om at give dit hold et navn samt vælge en sportsgren, som f.eks. fodbold eller håndbold. Findes den specifikke sportsgren ikke, som dit hold dyrker, vælger du blot "Anden sportsgren".


Dit hold er nu oprettet. Da holdet er helt nyt, vil du fra start være holdets eneste træner, og det vil have 0 medlemmer. 

Det næste skridt i processen mod at få holdet op og køre på Holdsport vil være at få oprettet nogle medlemmer og få oprettet nogle aktiviteter, som medlemmerne kan tilmelde sig.

Var denne artikel brugbar?
0 af 5 synes dette var brugbart
Gør som 1111000 andre og opret dig hos Holdsport