Player_slider

Spørgsmål & svar

Hvordan inviterer jeg medlemmer til mit hold via Facebook?

En træner slipper for manuelt at skulle oprette sine medlemmer ved at udsende et invitationslink på Facebook til sine medlemmer. Linket kan blive postet hvor som helst på Facebook - eksempelvis i en eksistrende facebookgruppe til medlemmerne på dit hold. Alt efter om du benytter Holdsport på mobil eller computer, varierer invitationsfunktionen en lille smule.

På app

På holdets medlemsliste har du som træner en række trænerfunktioner tilgængelig nede i bunden af din skærm. Her trykker du på "Inviter". 

Du kan nu blandt andet vælge "Facebook", hvor du vil blive sendt til videre til Facebook. Vælg her, hvor invitationslinket skal deles, og du vil nu kunne dele linket på hele Facebook. Det gælder dermed både på en vens tidslinje, i en gruppe, på en side eller i en privat besked.

På computer

På dit holds medlemsliste skal du finde og trykke på trænerfunktionen "Inviter medlem" i bunden af siden. Øverst på siden har du nu mulighed for at kopiere et invitationslink, som du kan indsætte, hvor du ønsker på Facebook. Eksempelvis i en facebookgruppe med holdets medlemmer i.


Var denne artikel brugbar?
1 af 1 synes dette var brugbart
Gør som 1111000 andre og opret dig hos Holdsport