Player_slider

Spørgsmål & svar

Hvordan køber jeg en vare fra webshoppen?

OBS: Virker kun på PC/Mac indtil videre, ikke på appen.

Hvis klubben vælger at implementere webshop-løsningen på Holdsport, og dermed gør det muligt for medlemmer at købe klubtøj, spillesæt mm., har du som medlem af klubben på Holdsport mulighed for at aflægge en ordre på et produkt.

Det fungerer pt. sådan, at når en klubansvarlig opretter et produkt i webshoppen på Holdsport, kan foreningen promovere nyheden ud til medlemmerne via mail. Et eksempel på en mail indeholdende et nyt produkt i webshoppen, som kan blive sendt til din mail, er denne:

Er du interesseret i varen, kan du trykke på billedet og blive ført ind for at købe den. Alternativt klik "Besøg webshoppen" og se alle varerne. Både når du benytter appen og PC/Mac-udgaven af Holdsport.

Selv hvis klubben vælger at undlade at promovere nyheder via mail til dig som medlem, kan du stadig tilgå alle tilgængelige produkter i webshoppen, som klubben har oprettet. Dette gøres via "Webshop"-fanen, som vises i toppen af siden, når du er på computeren. 

Inde under selve webshoppen klikker du på varens navn, hvorefter en ny side åbner sig. Her er det nødvendigt at vælge, hvilken størrelse man vil købe. Pris og produktbeskrivelse vil fremgå. 

Tryk på "Tilføj til kurv", og du vil straks blive spurgt, om du har lyst til at "Fortsæt shopping" eller "Gå til din kurv" og færdiggøre købet.

I kurven vil det fremgå, hvor mange varer du har valgt, og hvilke størrelser og køn de er. Skulle du fortryde et valg, klik da på det røde skraldespandsikon ud for den specifikke vare som vist forneden. Varen slettes så fra din kurv. 

Når du har valgt din vare/dine varer og accepteret Holdsports handelsbetinger og klubbens ordrehåndtering (som du kan læse ved at klikke på de to links), trykker du på "Køb".

Til sidst vil et betalingsvindue dukke op på skærmen, hvorfra det er muligt at betale for varen med alle typer betalingskort - dog ikke MobilePay, som ellers er normalen på Holdsport i forbindelse med betalingsaktiviteter og kontingent. Dette skyldes, at webshoppen ikke er tilgængelig på Holdsport-appen.

Var denne artikel brugbar?
0 af 0 synes dette var brugbart
Gør som 688000 andre og opret dig hos Holdsport