Player_slider

Spørgsmål & svar

Hvordan opretter man et medlem med invitation fra træneren?

Når først din træner har oprettet jeres hold på Holdsport, så har træneren også mulighed for at udsende invitationer til holdets medlemmer via e-mail. Dette sker via funktionen "Inviter medlem" på medlemslisten. Herigennem sender træneren mail ud til én eller flere medlemmer på samme tid.

I mailen du modtager fra din træner, vil der være en knap med teksten "Se invitationen". Denne trykker du på.

Herefter vil du blive mødt af en side, der spørger, om du allerede har en profil, som denne invitation gælder for. Er dette tilfældet, trykker du blot på "Log på". Har du ikke en profil, trykker du i feltet "Ny profil på Holdsport.dk" på "Opret profil".

I tilfælde af, at du allerede har en Holdsport-profil, trykker du på "Log-på". Hvis du ingen profil har, skal du benytte "Opret profil."

Når du trykker på "Opret profil", vil du blive mødt af en side, hvorpå du skal udfylde dit navn og din emailadresse. Her skal du også finde på et brugernavn og en adgangskode samt læse og acceptere bruger- og persondatabetingelserne. Du har samtidig muligheden for at indtaste dit telefonnummer, hvilket bliver påkrævet fra nogle klubber. 

Efter at have trykket på "Opret profil" skal du udfylde navn og email samt brugernavn og kodeord.

Efter indtastning af dette er du oprettet på Holdsport, og din profil er med det samme en del af det korrekte hold.

Var denne artikel brugbar?
2 af 9 synes dette var brugbart
Gør som 1135000 andre og opret dig hos Holdsport