Player_slider

Spørgsmål & svar

Hvordan forbinder jeg mit barn til min egen profil?

Skal du styre mere end én profil, og ønsker du ikke at logge af og på for at skifte imellem disse? Så er det muligt at tilknytte børn eller andre brugere under din profil. For at tilknytte en profil til din egen skal du på din profil gå til profilindstillinger, som du finder via ikonet oppe i højre hjørne med den enkelte spiller på.

Her skal du finde funktionen "Fler-bruger-login/forældreprofil". Her indtaster du så brugernavn og adgangskode på den profil, du vil "ligge under" din egen og vil have adgang til, når du logger på din egen profil. Du trykker herefter "Tilknyt profil".

Fler-bruger-login/Forældreprofil: Her indtastes brugernavn og adgangkode på den profil, du vil have kontrol over/kunne styre.

I øverste højre hjørne kan du nu se en drop-down menu, som gør det muligt at vælge sin egen profil og de tilknyttede underprofiler. Bagefter skal man kun logge på med sin hovedprofil og skifte mellem profilerne.

Via ikonet med den enkelte spiller på kan du nu skifte mellem din egen og den tilknyttede profil.

Hvad nu hvis, jeg ikke har en profil?

Hvis du ikke selv bruger Holdsport, men udelukkende skal holde styr på dine børns Holdsport-profiler og aktiviteter, anbefaler vi, at du opretter en forældreprofil

Var denne artikel brugbar?
2 af 5 synes dette var brugbart

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Kontakt vores support her
Gør som 591000 andre og opret dig hos Holdsport