Player_slider

Spørgsmål & svar

Hvad kan kalendersystemet benyttes til? - Tilmelding & Kørsel

Tilmelding

Med funktionerne i kalendersystemet har det aldrig været nemmere at planlægge holdets aktiviteter. Der findes en række muligheder, som alle let organiseres via Holdsport og den tilhørende app. Foruden de 5 tilmeldingsformer (først til mølle, til rådighed, udvalgte, alle tilmeldt og opdelt efter spillerfarver) til almindelige holdaktiviteter er der mulighed for at lave aktiviteter til separate afdelinger, men også til alle klubbens medlemmer på én gang.

På alle aktiviteter kan man yderligere benytte en række funktioner. Man kan bl.a. tilføje gæster, holde styr på kørsel og/eller opgaver samt se, hvem der har tilmeldt sig aktiviteten og hvornår.

Kørsel

Når træneren opretter en aktivitet - eksempelvis en fodboldkamp - kan han/hun vælge at inkludere muligheden for kørselskommunikation til og fra aktiviteten. Hvis træneren inkluderer kørsel til aktiviteten, har man som spiller flere muligheder. Medlemmet kan oprette et lift, anmode om et lift eller fortælle systemet, at han/hun selv kommer til aktiviteten. Altså kører alene til destinationen.  Så snart den første bruger har oprettet et lift, kan andre medlememmer på holdet tilmelde sig de ledige pladser i bilen, indtil den er fyldt. Man skal være tilmeldt aktiviteten, før man kan anmode, registere sin kørselssituation og/eller tilmelde sig et ledigt sæde.

Hvis ingen medlemmer endnu har tilbudt pladser i deres bil, vil spillere blive mødt af ordene "Registrer din kørselssituation"
Når brugeren registrer sin kørselssituation, skal man enten: Oprette et lift, Anmode om lift eller Køre alene
Ved oprettelse af lift skal der fortælles, hvor mange pladser der er i bilen. Inklusiv en plads til medlemmet selv
Når liftet er oprettet, vil medlemmet selv have taget den første plads i bilen, mens de resterende sæder vil være ledige, og vil kunne tages af samtlige medlemmer, der er tilmeldt aktiviteten, og som mangler et lift.

Yderlige funktioner

Desuden kan man oprette stævner og events - eksempelvis fodboldskoler - hvor spillere og trænere fra andre hold kan tilmelde sig. Der findes også muligheden for at reservere ressourcer, så man kan planlægge, hvem der skal have specifikke baner og matche dem til holdenes aktiviteter.

Var denne artikel brugbar?
0 af 0 synes dette var brugbart

Kan du ikke finde det, du leder efter?

Kontakt vores support her
Gør som 591000 andre og opret dig hos Holdsport