Player_slider

Spørgsmål & svar

Hvordan virker Holdsport?

Intranet for klubber

Holdsport er et intranet for klubber og hold, hvor alle spillere og trænere kan logge ind og se, hvad der sker på sit hold og til- og afmelde sig aktiviteter. Klubben kan desuden bruge det som sit interne medlemssystem, fordi det giver et overblik over samtlige medlemmer og muligheden for bl.a. at opkræve kontingent og oprette en hjemmeside til klubben.

Spar tid med Holdsport

Du kan nu benytte alle vores funktioner og værktøjer til at kommunikere med klubben og holdet og koordinere din hverdag og få overblik over de relevante aktiviteter i klubben eller på holdet. På den måde er du altid opdateret på kamptidspunkter, træningstidspunkter og sociale aktiviteter.

For forældre

Du har som forældre muligheden for at administrere dit barns spillerprofil, hvis barnets klub eller hold benytter Holdsport til at administrere kampe, holdkalender, m.m. Så har I mulighed for at modtage påmindelser på sms eller e-mail om kampe, træninger osv.

Hvis der er behov for at oprette en børneprofil til begge forældre, er dette også muligt. Alle brugerens informationer vil blive delt til begge forældre. Du kan se guiden her.

Var denne artikel brugbar?
2 af 19 synes dette var brugbart
Gør som 1111000 andre og opret dig hos Holdsport