Styr på holdsport

Publiceret: 21. april 2017 kl. 11.55
Oprindeligt udgivet af Aarhus Stiftidende

Værktøjet holdsport.dk har oplevet stor udvikling og er nu klar til mere vækst.


To investorer har netop købt sig ind i århusianske Holdsport.dk, der fra hovedkvarteret i Latinerkvarteret gør klar til massiv vækst. Det er Rasmus Dissing Pedersen og Mads Dissing Pedersen, der nu vil spytte penge i projektet.

Holdsport.dk blev startet af Frank Bjergø for 10 år siden, og dengang var det blot en nem løsning af hverdagens mange udfordringer; hvordan holder man styr på spillere, træningstider, kampprogrammer, trøjevask, fremmøde, afbud og meget andet uden at drukne i kommunikation?

- Nogle gange var vi syv mand til træning og andre gange 15. Det var umuligt at koordinere, og det betød, at vi nogle gange manglede folk og andre gange var for mange, husker Frank Bjergø fra sin tid som fodboldspiller.

Til forskel for mange andre fodboldspillere gennem tiden, nøjedes han ikke med at lade sig irritere. Frank Bjergø gik i gang med at skrive det stykke software, der senere skulle komme til at hedde Holdsport.dk og blive til Danmarks største sociale sportsnetværk.

I dag kan tjenesten holde styr på alt fra kalenderen til kontingent, og holdsport.dk beskæftiger nu 15 ansatte, som arbejder intenst på at udvikle og udbrede tjenesten.

- Min ambition har været, at Holdsport skal være en fuldt funktionsdygtig trænerportal, der kan løse alle de praktiske opgaver. Trænere bruger typisk 50 pct. af tiden uden for banen, og det er det arbejde, som Holdsport skal kunne løse, siger Frank Bjergø.

Holdsport.dk har nået 330.000 brugere, knap 50.000 hold og ca. 1.000 klubber, og siden 2010 har det været en fuldtidsbeskæftigelse for Frank Bjergø.


Link til den oprindelige artikel:
https://stiften.dk/erhverv/Styr-paa-holdsport/artik...

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner