Player_slider

Outdoor

Skitøj fra Nanok | Anmeldelse af lækker skijakke og skibukser

Skitøj fra Nanok

At tage på skiferie er en af de mest populære måde at holde ferie for danskerne. Drager du også afsted på skiferie som mange andre danskere hvert eneste år? Så ved du også, hvor vigtigt det er at være klædt ordentligt på, når du drøner ned af pisterne! Uanset om du tager til Norge, Østrig, Frankrig eller krydser atlanten så kommer du ikke udenom, at dit skitøj skal være i orden! Der er nogle helt essentielle funktioner, som skal være på plads, før skitøjet opfylder sit formål. Her tager vi udgangspunkt i det lækre mærke fra Nanok, som altid leverer kvalitetstøj til skituren. 

skitøj


Skijakke: Nanok Basil 18

Denne super lækre skijakke er produceret af Nanok. Her taler vi om et produkt i virkelig høj kvalitet, hvor din bevægelsesfrihed og komfort er helt i top, og samtidig giver denne jakke dig en god varmeisolering. Du skal altså på ingen måde være bange for at komme til at fryse i denne! Jakkens yderste lag er lavet i et såkaldt 4D softshell-materiale, der gør skijakken både slidstærk og strækbar, mens den indvendigt er foret med et varmt og åndbart polyesterfor. Nanok Basil fås i to forskellige farve-udgaver, og den vi kigger på i denne artikel er i de blå nuancer. Den primære farve er en mørk marineblå kombineret med nogle felter med en lysere blå farve på fronten og under ærmerne. Det giver skijakken et rigtigt lækkert look, og denne kombination af fungerer utrolig godt sammen. Derudover har har Nanok valgt at give farverne til ordentligt pift med en lille fræk detalje. Meningerne om denne farve kan nok dele vandene - men om ikke andet kan den være have en funktionel værdi. Lynlåsene og syningerne på jakken er blevet lavet i en skrig-orange farve, som virkelig får dig til at spærre øjnene op. Det fungerer som et fantastisk blikfang, for der er ingen chance for, at du ikke får øje på jakken med den farve.

skitøj

Skijakken er naturligvis øverst udstyret med en lækker hætte, som er aftagelig. Den er lynet fast i nakken, og derudover har den velcrotilslutning. Inde under hætten er den en “indre krave”, som er dejlig blød og foret med fleece, så den er komfortabel, og der ikke slipper unødig kulde ind. Til gengæld fungerer det også som en lækker ventilationskanal, hvis du har det for varmt i jakken. Hætten har også en justeringsstrop, så du kan stramme hætten tæt til hoved i vind og regn. Ned gennem fronten af jakken løber den orange lynlås, som er udstyret udvendig vindklap, som kan lukkes med velcro og trykknapper. Endnu en lækker funktion, som sørger for, at kulde og vind på ingen måde kan slippe igennem. For at opnå den perfekte pasform er der et væld af justeringsmuligheder på jakken. I bunden af jakken kan du justere pasform ved hjælp af en strop, for at jakken til at sidde strammere eller løsere. Derudover kan pasformen på hætten og ærmerne også justeres ved hjælp af velcro. Alle disse muligheder for justeringer sørger for, at komforten er helt i top. Skijakken sidder præcis, som den skal.

Den perfekte skijakke har selvfølgelig også en masse forskellige opbevaringsmuligheder, og Nanok Basil er ingen undtagelse. Her får du fire udvendige lommer. To på brystet og to på maven med lynlås lukning, så du ikke behøver at bekymre dig om, at tingene falder ud. Derudover er der også en indvendig netlomme og en indvendig brystlomme med lynlås. Naturligvis er der også en lomme på håndleddet med lynlås, så du altid kan have dit skilift ved hånden.

Skibukser: Nanok Soft Pants 17

Til et sæt skitøj hører der sig selvfølgelig også et par skibukser. I tråd med skijakken er bukserne også i artiklen også produceret af Nanok. Her er materialet også softshell, som på samme måde sørger for optimal frihed til at bevæge dig, samtidig med at det ånd- og strækbart. Skibukserne er utrolig komfortable, både fordi de er strækbare men også på grund af muligheder for justeringer til lige netop din krop. Bukserne åbnes og lukkes ved hjælp af både lynlås og knapper, så du er sikker på, at der lukkes ordentligt til. Derudover er der også bæltestropper, hvis du har brug for ekstra support. Begge bukseben er blevet ekstra forstærket, så de ikke hurtigt slides op (i tilfælde af, at du vælter ofte på skiene!). Disse er naturligvis også justerbare ved hjælp af knapper.

Når du pisker ned af pisten i høj fart, er en af de vigtigste ting, at du er i stand til at holde bukserne oppe. De fleste af også kan nok hurtigt blive enige om, at det er forholdsvist kritisk, hvis bukserne hænger nede omkring knæene. Det har Nanok afhjulpet ved hjælp af justerbare seler, så du på ingen måde skal bekymre dig om, at skibukserne glider af! Hvis du til gengæld ingen problemer har med at holde skibukserne oppe, kan du blot fjerne disse, så de ikke ikke generer. Til sidst er det værd at nævne, at skibukserne selvfølgelig også er udstyret med flere forskellige opbevaringsmuligheder med blandt andet to sidelommer på fronten med lynlås og en cargo lomme på det højre ben!

skitøj

Populære artikler
salomon sko Salomon sko: Perfekt til trailløb og vandring
fleecetroje-warmpeace Fleecetrøje fra Warmpeace | Funktionalitet i verdensklasse

En fleecetrøje fra Warmpeace er altid en stensikker vinder! 

skitøj Skitøj til skiferien - op på pisten igen

Overvejer du hvilket skitøj du skal købe? Så læs med her!