Player_slider

Outdoor

Peak Performance - Vinter modetøj fra Sverige

Hvad får man, hvis man sætter tre freestyle skiløbere med flere nationale og internationale mesterskabstitler under bæltet sammen i en hytte i Åre, Sverige? Selv sagt, et helt nyt outdoor tøjmærke, som er specielt udviklet til skiløbere. Først og fremmest var Peak Performance tiltænkt til eget forbrug og til deres nærmeste venner og bekendte, men tøjmærket skulle vise sig at blive en kæmpe succes. Alle var vilde med det nye skitøj. Så blev der for alvor sat gang i produktionen og produktsortimentet blev større. Peak Performance gik fra at være skitøj til at være praktisk vinter modetøj som indebar hoodies, t-shirts, bukser mv. De tre skiløbere overgav brandet til mere kompetente forretningsfolk i tøjindustrien og sidste år solgte danske IC group brandet til finske Amer Sports Corporation for 1,9 milliarder kroner. Dermed fortsætter Peak Performance med at være på skandinaviske hænder. 

På ski med Peak Performance

Eftersom overtøjet er udviklet til skiløbere, er det måske ikke så underligt at brandet er blevet så populært blandt denne målgruppe. Det er dog ikke givet givet, at bare fordi man laver noget til nogen bestemt at det så bliver et hit, og de tre svenskere er næppe de første i verdenshistorien, som har forsøgt sig med at udvikle succesfuldt skitøj. Hvorfor var det så netop Peak Performance som kom oven på toppen af tøjbunken? Det kan der være utallige årsager til og nærmest umuligt at kunne fastlægge af nogen - også dem selv. Men fremgangen ville selvfølgelig ikke have været mulig uden et rigtig godt produkt - og det er det. Peak Performance’s overtøj er praktisk, smart og slidstærkt, som var det vævet af selve granitten fra bjergsiderne af de svenske fjelde. Peak Performance er blevet formet på nogle af klodens nordligste topper og materialerne er udvalgt af elite skiløbere. Resultatet er en skarp balance mellem solid polstring og god bevægelse. Det ideelle overtøj til at stå på ski i på kolde bjergtoppe overalt i verden.

Peak Performance - vintertøj til både mænd og kvinder

Skal man ski- eller vinterferie, skal man være godt klædt på til vejr og klima. Det gælder mænd og kvinder, unge og børn. Peak Performance fås til begge køn i alle aldre. Det er mest overtøjet brandet er kendt for, men de laver også tøj til mellemlag og det inderste lag. Overtøjet er vandtæt og varmeisolerende, mens de andre dele er produceret i mere åndbare materialer og design. Fælles for alle typer beklædningsgenstande er, at de er praktiske og i høj kvalitet. Generelt findes de samme modeller både til mænd og til kvinder blot med ændringer i forhold til pasform. Derudover findes der modeller som mere henvender sig til kvinder og omvendt. Det kommer særligt til udtryk i stil og farveudvalg, og gælder for alle tre typer af tøjlag. Når det er sagt, så er der en tendens til at udvalget er lidt større hos mændene end kvinderne.

Peak Performance jakke

Outdoor Peak Performance - tøj til den skønne natur

Det er næppe det den næste kollektion af Peak Performance produkter fra Amer Sports Corporation kommer til at hedde, men selve ideen og brandingen kan der godt være noget om. Peak Performance kommer nemlig ind under outdoor-afdelingen hos virksomheden som her, også har andre brands som er kendte i det aktive friluftsliv verden over. Derudover er brandet allerede brugt og kendt i friluftsmiljøet. Det er uanset som skal ind i skoven, ud til søen eller i bjergene, så gør mange det iklædt tøj fra Peak Performance. Det benyttes heller ikke kun af aktive udendørsfolk. Der er også dem, som elsker at nyde naturen på en mere afslappet måde og samtidig kunne holde varmen i alt slags vejr. Det er ikke ualmindeligt at se tøjmærket rundt om på campingpladsen, eller på nogen som godt kan lide at gå lange ture. Peak Performance egner sig godt til alle måder og steder at opleve den storslåede natur på.

Peak Performance jakke

Peak Performance - mere end bare praktisk udetøj  

Der er hård konkurrence i tøjindustrien, og det handler om at skille sig ud og blive lagt mærke til. Man må positionere sig rigtigt på markedet. Selvom mærket bliver brugt af stort set alle som godt kan lide at opholde sig ude i naturen, så er holdet bag Peak Performance meget fokuseret på at gøre Peak Performance til et livsstilsbrand blandt sportsudøvere. Det er de for så vidt i høj grad lykkedes med, men det er kontinuerlig proces, hvor der hele tiden skal tænkes nyt og innovativt. Brandet er som nævnt kommet over på nye hænder. Amer Sports har allerede en stærk outdoor-division. Så om det er dem, som kommer til at styrke brandets i forvejen gode position på markedet, vil vi snart som forbrugere finde ud af. Virksomheden har i hvert fald købt sig et brand som står rigtig stærkt i Skandinavien, og andre steder rundt om i verden også. Dermed har de et godt udgangspunkt for at gøre Peak Performance til et af de mest foretrukne brands for aktive sportsfolk.

Populære artikler
skitoej Skitøj fra Nanok | Anmeldelse af lækker skijakke og skibukser

Har du styr på dit skitøj inden skiferien? 

rygsæk Rygsæk: Sådan vælger du blandt rygsække

Skærmbillede 2020-11-06 kl. 11.52.59.png Kari Traa - Trænings- og skitøj til kvinder

Kender du dette norske brand? Bliv klogere på hendes historie og produktet her.

Gør som 1.280.000 andre og opret dig hos Holdsport