Inliners rulleskøjter | Find dine nye rulleskøjter lige her!

indhold.svg

Foråret er over os, og det er på tide at komme ud og nyde det gode vejr! Samtidig vil vi gerne være en lidt aktive og have det sjovt. Hvorfor ikke give rulleskøjterne endnu en chance? Med et sæt inliners rulleskøjter kan du få en masse fart under fødderne, samtidig med at du får god motion. Et par inliners rulleskøjter kan også være et godt alternativ til en løbetur, hvis du døjer med ondt i leddene efter en løbetur. Belastningen på leddene er minimal, når du nupper en tur på rulleskøjterne, men du kan stadig få godt gang i forbrændingen og blive forpustet. Flere læger anbefaler rulleskøjter som alternativ til en tur med løbeskoene, hvis du har problemer med knæene. De lange, glidende bevægelser er blide og skånsomme mod leddene  sammenlignet med støddene, du oplever under en løbetur.  Derudover er rulleskøjter en sjov måde at holde sig aktiv på - samtidig med at du får en masse frisk luft. Det er også en god måde at være social på. Her hos Holdsport har vi taget et kig på inliners i samarbejde med Mills.dk. Klik ind og find det store udvalg af inliners rulleskøjter til gode priser!

Inliners rulleskøjter: Fart og motion

Inliners rulleskøjter har rent faktisk eksisteret i flere århundreder! Det første vi kender til inliners kan føres helt tilbage til midten 1700-tallet, hvor der blev eksperimenteret med at lave flere forskellige slags rulleskøjter - blandt andet for at efterligne de skøjter, som vi bruger på is. Først i 80'erne skabte Roces og Rollerblade de inliners, som er dem, vi kender i dag!

I modsætning til side-by-side rulleskøjter kendetegnes inliners rulleskøjterne ved, at hjulene er placeret på en lige linje under støvlen. De fleste inliners har nogle relativt store hjul med middel hårdhed. Det betyder, at du kan skyde afsted med en god hastighed samtidig med, at du har godt grip med underlaget. 

Inline-rulleskøjter har gennem mange år været den mest dominerende og populære rulleskøjte. Det kan minde utrolig meget om at stå på almindelige skøjter på is at stå på inliners, fordi teknikken er præget af de samme de samme bevægelser. Derfor er rulleskøjte-hockey naturligvis også meget populært i det lækre forårs-/sommervejr! 

Inliners er et fantastisk stykke "træningsudstyr", som du kan bruge til at få en masse motion. Og de fungerer godt som alternativ til en løbetur. Derudover bliver det også mere og mere populært at bruge inliners som transportmiddel, der bringer dig fra A til B! Det er glimrende alternativ, da du med et sæt inliners bevæger dig hurtigt. Måske ikke lige så hurtigt som på cyklen, men de fleste synes måske. at rulleskøjterne er sjovere end cyklen.

inliners


Inliners: Hvilken type passer dig?

Der findes mange forskellige typer af inliners rulleskøjter, så det er naturligvis vigtigt, at du vælger rulleskøjterne, der dækker dine behov! Uanset om du skal ud og fyre den af på ramper og lave fede tricks, du skal rulle med masser af fart, eller om du blot har brug for et nyt transportmiddel, skal rulleskøjterne selvfølgelig passe dertil.

Hvis du er typen, der fyrer den af med vilde tricks på ramperne eller gelændere, skal du gå efter et sæt aggressive inliners. Aggressive inliners giver dig muligheden for at lave trick, hvorfor de også går under navnet trick rulleskøjter. Med aggressive rulleskøjter får du rulleskøjter, der er helt perfekte til rampen - og derudover er de naturligvis bygget til hårdere landinger. 

Skal du ud og køre rigtig stærkt på dine inliners, skal du selvfølgelig gå efter et sæt speed inliners. Disse speed skates kendetegnes ved  at have hjul. Selve klingen, som hjulene sidder på, er længere end selve støvlen. Støvlen på speed inliners er sjældent godt polstret, men de er oftest mere fleksible, så du virkelig få smæk på farten.

De mest almindelige inliners er måske 'freeskates', som tjener de flestes behov! Disse inliners kan du både bruge til hockey, motionsløb - og endda til lidt tricks! Hvis du ikke er 100% til det ene eller det andet, men du gerne bare vil have et par all-round inliners, så du ikke behøver at have flere par, er dette det rigtige valg! Freeskates kan bruges de knap så vilde tricks. Samtidig beskytter de din ankel og giver en god komfort! 

inliners

Køb dine inliners billigt!

Skal du være helt klar til det gode vejr? Så kom ud og få fat i et sæt inliners rulleskøjter. Der er garanti for en god omgang motion, hvor du endda kan have det super sjovt samtidig. Uanset om du er til tricks, fart eller blot mangler et nyt transportmiddel, så kan du få alle dine behov dækket med et sæt inliners. Hos Mills.dk finder du uden tvivl de rulleskøjter, så du lige står og mangler. Derudover finder du også alt det beskyttelse, som du har brug for, hvis du nu skulle være nybegynder i rulleskøjteverdenen - så er du i hvert fald hjulpet godt på vej!


Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner