Player_slider

Outdoor

Fleecetrøje fra Warmpeace | Funktionalitet i verdensklasse

Hvis du er outdoor og friluftsliv, kender du med 100% sikkerhed til vigtigheden af den rigtige påklædning. Når man nyder naturen, kommer udtrykker “Der findes ikke dårligt vejr - kun dårlig påklædning” til sin ret. Der findes uendeligt mange muligheder, når det kommer til tøj og outdoor. Til gengæld er der slet ingen tvivl om, at hvis det handler om at holde varmen, er fleecetrøjen nærmest det eneste rigtige valg. Hvis du samtidig leder trøjen, der kan det hele, og hvor hver eneste detalje er gennemtænkt, så skal du kigge på en fleecetrøje fra Warmpeace. Her er der kælet for hver eneste detalje, funktionaliteten er i top, og der er i det hele taget tale om et produkt fra absolut øverste hylde. Når du først har ejet en Warmpeace trøje, er der slet ingen tvivl om, at den bliver til en uundværlig del af din garderobe - uanset om du skal på overlevelsestur, stå på sidelinjen til en fodboldkamp på en kold vinterdag eller anden udendørsaktivitet. Du finder hurtigt din nye bedste ven, hvis du er til outdoor og friluftsliv i vinterhalvåret!

Warmpeace: Kvalitet til outdoor og friluftsliv

Warmpeace startede som en lille produktion i det gamle Tjekkoslovakiet i hjemmet hos Pavel og Alice. Da det eksisterende udstyr på ingen måde levede op til deres behov, begyndte de at udvikle deres egne produkter i allerhøjeste kvalitet. Og kvalitet fornægter sig aldrig. Deres produkter spredte sig gennem deres venner, til hele Østeuropa og efterfølgende til frilufts-elskere i resten af verden. Warmpeace har i dag mange forskellige produkter til outdoor og friluftsliv - både soveposer, jakker, dunveste, handsker, bukser og meget mere. For at opretholde kvaliteten på alle produkterne fra Warmpeace rejser Pavel, som var med til at grundlægge firmaet, rundt til alle fabrikkerne og underviserne syerskerne de vigtige detaljer. På denne måde sørger de for, at alle produkterne lever op til de høje standarder, som alle forbrugerne forventer af Warmpeace!

fleecetroje-warmpeace

Fleecetrøje fra Warmpeace

Warmpeace Sneaker Powerstretch er oprindeligt udviklet som en kamptrøje til militæret og specialstyrkerne. Både på grund af den evne til at holde dig varm men måske primært på grund af alle jakkens funktionaliteter! Den kan bruges i mange forskellige henseender og derudover er det bare en fantastisk fleecetrøje. Hvis vintervejret ikke byder på regn og blæst, er den oplagt som det yderste lag. Hvis nu vejret skulle byde på blæst og regn, fungerer den også fantastisk som midterlag. Den kan fås i flere forskellige farver, men denne som Holdsport anmelder er sandfarvet. En helt klassisk farve, når det kommer til friluftsliv! Ved første øjekast ligner det en helt traditionel jakke i fleece, men der gemmer sig et hav af fede detaljer.

fleecetroje-warmpeace

Når man tager jakken på, føles den utrolig komfortabel. Den er dejlig blød, og den sidder virkelig godt. Den er tætsiddende men uden, at det bliver ubehageligt, fordi den samtidig er strækbar. Ude i kulden holder den dig dejlig varm på grund af materialernes isolerende effekt. Fleecetrøjen er lavet i det såkaldte 4-vejs Polartec Power Stretch, så materialet kan holde til stræk og træk og stadig holde sin form. Derudover er materialet også svedtransporterende og hurtigtørrende, hvis du nu dyrker aktivitet, der giver dig sved på panden, mens du har den på.

Som du kan se på trøjen er over skuldrene, på albuerne og på håndleddene ekstra forstærkning på stoffet. Dette er en genialitet og igen et bevis for, at detaljerne er gennemtænkte! Det betyder, at du slider minimalt på jakken, hvis du eksempelvis bærer rundt på en tung rygsæk. Forstærkningerne på albuerne og håndleddene er måske primært tiltænkt militærfolket - men det er også smart, hvis du eksempelvis bliver nødt til at kravle rundt på jorden, når du er ude i det fri. På håndleddene har producenterne fra Warmpeace endnu et trick gemt oppe i ærmet. Her kan du forlænge ærmet med plads til tommelfingeren. Det betyder, at du rent faktisk kan dække hænderne helt ud til de yderste led af fingrene. Hvis du samtidig tager handsker på, kan du lukke kulden fuldstændig ude! På en rigtig kold og modbydelig vinterdag har du selvfølgelig også brug for en tætsiddende hætte, som også kan trækkes op på fronten og dække for det meste af ansigtet - igen en fantastisk funktion, så du fuldstændig kan afvise kulden. På fronten af jakken er der to rummelige stiklommer med lynlås, som man ikke taber opbevaringen. Derudover er der også en inderlomme. Til sidst er det værd at runde ærmerne for her er der en funktion, som måske får de fleste ‘ikke-outdoor’-mennesker til løfte øjenbrynene en smule. Men det er der faktisk slet ingen grund til, for her er der tale om endnu en detalje, der bare gør trøjen komplet. Det er selvfølgelig ikke kun i bidende kulde, at en fleecetrøje kan være lækker at tage på. Selvom på en lettere lun sommerdag kan man sagtens vælge jakken på grund af komforten. Under ærmerne er der en stor lynlås - eller der er faktisk to. Man kan enten vælge at lyne helt op og lave en stor ventilationskanal. Til gengæld kan ærmerne godt blive en smule flagrende på denne måde. Derfor er tricket at lade de to lynlåse møde hinanden, og så har man udluftning for alle pengene på en lun forårsdag!

fleecetroje-warmpeace

Populære artikler
regntoj-regnjakke Regntøj og regnjakke | Den perfekte påklædning til det kolde efterår

Hvad er vigtigst, når man køber regntøj? Varme eller komfort? Få svarene her.

salomon sko Salomon sko: Perfekt til trailløb og vandring
skateboard Skateboard | Sommerens fedeste

Skal du have nyt skateboard? Læs historien om det fede board her.