Player_slider

Outdoor

Duffelbag fra Asivik | Praktisk taske til sport og fritid

Duffelbag fra Asivik

En taske er en nødvendighed til mange forskellige formål. Uanset om du skal til træning, på ferie, eller hvis du har brug for at transportere alt dit grej. Det fleste af os kender den klassiske sportstaske med skulderstrop, som rigtigt mange har haft i brug i mange år. Men vi kender også alle sammen problematikken med de gamle sportstasker, som aldrig sidder ordentligt og rutsjer rundt, når vi hopper op på cyklen og tager afsted til træning af den ene eller anden art. Derudover er skulderstroppen ikke særlig hensigtsmæssig i forhold til ergonomien sammenlignet med tasker med to skulderstroppe. Vi har derfor hos Holdsport fundet en fantastisk taske frem til jer: en duffelbag fra Asivik som klarer alle hverdagens udfordringer.

duffelbag

I denne anmeldelse kigger vi på en mellemstørrelse duffelbag. Producenten er det danske firma Asivik, og alle deres produkter er baseret på fra alle deres outdoor-erfaringer. Det er altså garanti for produkter, hvor alle detaljer er gennemtænkt i forhold til outdoor og friluftsliv. Derfor er Asiviks produkter både slidstærke, alsidige og kan klare alle dagens udfordringer - uanset om du er på overlevelsestur eller på vej til fodboldtræning.

duffelbag2.png

Denne Asivik Duffelbag2 på 40 liter har den perfekte størrelse til at hjælpe dig gennem hverdagen. Den er produceret i 600D TPU polyester, som er et rigtigt stærkt materiale og sikrer en god holdbarhed. Åbningenen er dejlig stor, så du let kan få øje på indholdet i tasken uden at skulle rode hele igennem. Det betyder også, at du det let at få dine ting ind og ud af tasken. Taskens åbning lukkes naturligvis med en kraftig lynlås, så du er sikker på, at dine ting ikke falder ud. Bunden af duffelbaggen er forstærket, så du skal ikke være bange for at slide hul i bunden. Størrelsen på de 40 liter er utrolig praktisk. Den måler 49 centimeter i længden og har en diameter på 29 centimenter, hvilket betyder, at du også hos mange flyselskaber kan tage den med som håndbagage. Derfor har tasken også en gennemsigtig adresselomme på fronten, hvis du nu skulle være uheldig at miste tasken. Dette er også praktisk, hvis du tænker på at give dit barn en duffelbag!

Du tænker måske stadig på, hvorfor du skulle skifte den gamle sportstaske ud med en duffelbag - og alle de lækre detaljer gemmer sig indeni - og det er netop derfor, du kan bruge en denne slags taske til ALLE formål. Under “låget” finder du en netlomme med lynlås, hvor du kan opbevare ting separeret fra resten af indholdet. Det er en super praktisk feature, hvor du opbevare de ting, du hurtigt skal kunne finde frem af tasken, som eksempelvis dit pas, hvis du skal ud og rejse. Derudover finder du tre indvendige stiklommer nede i tasken, hvor du også kan skille tingene fra det store rum. Her kan du eksempelvis opbevare nøgler, hovedtelefoner eller andre småting, som altid bliver væk i mængden. En funktion, der er virkelig lækker - og du kan altid holde styr på din ting. Disse funktioner bliver for de fleste uundværlig, når de først har haft en duffelbag! Som en ekstra funktion, der gør denne rigtig smart, er det værd at nævne kompressionsstropperne på siden. I tilfælde af at du ikke fylder ret meget i tasken, kan du stramme disse stropper og gøre rummet mindre. På denne måde flyver tingene i rundt i tasken, når du gør tasken mere kompakt!

Langt de fleste sportstasker har en som nævnt skulderstrop. En duffelbag har to styks, hvilket er super lækkert - og rent faktisk også en ergonomisk fordel for dig. Hvis din sportstaske er godt fyldt op og rigtig tung, vil den skrå skulderstrop belaste den ene skulder, hvilket kan give dig ondt i ryggen over længere tid. Med to skulderstropper på denne Asivik taske fordeler du vægten jævnt på begge skuldre og ryggen, så du ikke behøver at bekymre dig om at få ondt i ryggen på den lange bane. Derudover har skulderstropperne en stor, forstærket polstring i begge sider, som betyder, at nylonstropper ikke “skærer” dig i huden. Det gør den rigtig komfortabel at have på - selv når den er fyldt op til renden og vejer rigtig meget. Hvis du ikke har tænkt dig at bruge den som en rygsæk, kan du også tage skulderstropperne af, så du får en “forstørret” håndtaske.

duffelbag

Populære artikler
skitoej Skitøj fra Nanok | Anmeldelse af lækker skijakke og skibukser

Har du styr på dit skitøj inden skiferien? 

Skærmbillede 2020-11-06 kl. 11.52.59.png Kari Traa - Trænings- og skitøj til kvinder

Kender du dette norske brand? Bliv klogere på hendes historie og produktet her.

Helly Hansen regntøj.jpg Regntøj fra Helly Hansen | Find dit nye regntøj

Går du og mangler noget solidt regntøj? Vi har hos Holdsport sat fokus på regntøj af højeste kvalitet

Gør som 1.259.000 andre og opret dig hos Holdsport