Player_slider

Løb

Tights: Perfekte tights til træning og fitness

Når du gør klar til at dyrke sport, er det naturligvis vigtigt at have noget lækkert tøj på, der sidder godt, er komfortabelt og har en god pasform! Derudover er det selvfølgelig også vigtigt, at tøjet er lækkert at se på. Derfor har vi fundet et lækkert sæt frem til kvinderne lige lige her i samarbejde med hummel! I denne artikel kigger vi på nogle lækre tights, en t-shirt og et par lækre sneakers. Med sådan et sæt fra hummel får du ikke blot noget behageligt træningstøj men samtidig noget, hvor looket er moderne og helt i top! Men især disse træningstights er helt perfekte - uanset om du skal på løbetur, en tur ned i fitnesscenteret eller du blot skal have nogle smarte, behagelige tights på.

Træningstights: Perfekte tights til træning

tights

Der er flere aspekter, der er vigtige, når det kommer til dit træningstøj, så du sikrer en optimal træning. Når du tager i fitnesscenteret er tights uden tvivl et af de bedste valg.  Tights har en lang række fordele i forhold til blandt andet bevægelsesfrihed, svedtransport og træningskomfort. Til fitness eller træning er tights med sikkerhede den optimale løsning. Her skal der være fokus på elementer som komfort, fleksibilitet og åndbarhed, når du træner - og det får du med et par tights! Kroppen kommer på hårdt arbejder, du sveder. Med et par tights får du den perfekte korformt og en pasform, som du ikke finder i andet påklædning. Det frigiver hele din range of motion, så du kan udføre dine fitnessøvelser uden, at du lader garderoben være en hæmsko. Tights er uden tvivl blevet det mest populære valg blandt kvinder. Mange fitnesstights og træningstights bliver designet i gode materialer, som også leverer et moderne look. Træningstights tagerhøjde for kroppens figur. Nogle af de vigtigste egenskaber for et par tights er, at de er hurtigtørrende og svedtransporterende - som eksempelvis et par fra hummel!, Derudover er fleksibilitet og slidbarhed selvfølgelig også vigtige faktorer for et par tights til træning. 

Træningstights er skabt til at optimere din træning på grund af deres funktionalitet! Bevægelsesfriheden i et par tights giver dig den fulde range of motion. Du bliver derfor overhovedet ikke hæmmet af dit tøj, når du træner i par tights, og det øger samtidig komforten! Du vil med garanti aldrig fortryde at investere i et par gode træningstights. 

Checkliste til et par gode tights:

 • Pasform er tætsiddende
 • Bløde, lette og fleksible materialer
 • God åndbarhed og svedtransport
 • Seamless eller flade syninger

Du skal:

 • Være komfortabel og føle dig godt tilpas i dine tights
 • Maksimal range of motion og bevægelsesfrihed i dine tights
 • Aldrig overophede i dine tights - de skal hjælpe med at nedkøle dig!

Tights fra hummel

Tights er nærmest blevet en fuldstændig uundværlig del af alle kvinders garderobe, og det er der selvfølgelig en god grund til. Komfort og funktionalitet er i højsædet, når det gælder et par gode tights - og det er på ingen måde en undtagelse med disse træningstights, vi har kigget på i denne artikel. HMLCLASSIC BEE SEAMLESS TIGHTS er helt klassiske tights fra Hummel, der er konstrueret uden syninger - hvilket er helt genialt! På den måde undgår du, at bliver skavet eller irriteret af indvendige syningerne. Det er utroligt lækkert - selv når du har disse tights på i lang tid af gangen, kommer de ikke til at genere! Pasformen i disse tights er helt perfekt på grund af strækbarheden heri! Samtidig er de dejligt tætsiddende, så du er fri til at bevæge dig præcis, som du har lyst til - du bliver på ingen måde begrænset af disse lækre tights fra Hummel! Du bevarer altså den nødvendige fleksibel og komfort, som gør dem helt perfekte til træning og eksempelvis yoga.

Selve designet er, som navnet også indikerer, helt klassisk! Det letgenkendelige og klassiske design lever i allerbedste velgående med de helt klassiske farvede vinkler ned langs siden. Samtidig er disse træningstights udstyret med den et andet klassisk designelement fra hummel: bien! Men det er ikke blot en bi, som det plejer. I disse tights er bien blevet konstrueret i mesh i haserne og over numsen. På denne måde sørger disse seamless tights for ekstra god ventilation og åndbarhed - især når du træner i dem. For at gøre ventilationen endnu bedre har hummel samtidig anvendt deres helt egen BEECOOL-teknologi, som sørger for, at materialet er hurtigtørrende og åndbart - på den måde hjælper disse træningstights med at holde dig komfortabel og tør - selv når du træner med høj intensitet.

 • Sømløst design med sporty detaljer
 • Blødt og strækbart materiale
 • Hurtigtørrende og antibakteriel behandling
 • Klassiske vinkler og logo
 • Kvalitet: 52% polyamide, 42% polyester, 6% elastane
 • Pasform: Tight
træningtights

Træningssko

Du kan selvfølgelig ikke kun nøjes med et par lækre, sømløse træningstights til din træningsgarderobe. Du skal selvfølgelig også have noget på fødderne, og derfor har vi også kigget på et par lækre træningssko, som opfylder alle dine behov til en sko til træning. Den lækre model vi har kigget på, er Actus Breather fra hummel, så kan komplementere dine nye tights til træningen helt perfekt!

Disse træningssko fra hummel er ultra-lækre! De er vanvittigt komfortable og ventilationen er helt i top. Træningsskoene er fremstillet i en letvægtsmesh med lækre 3D-detaljer i lycra. Hummel har skabt en indersål i AeroFlex, og på den måde er du garanteret, at hvert skridt er komfortabelt. Ydersålen er en AeroTech EVA-sål, som giver dig bedst mulig stabilitet og affjedring, så du vil kunne opleve at ‘bounce’ afsted, når du træner.

Træningssko skal selvfølgelig også være lækre at se på - det bliver vigtigere og vigtigere. Det er selvfølgelig overhovedet ikke et punkt, du behøver dig at bekymre dig om, når det kommer til hummel’s træningssko. De er lavet med de klassiske vinkler. Træningsskoen får et helt enkelt og minimalistisk look - perfekt til enten hverdag eller træning! Derudover vil du være et fantastisk supplement til dine tights.

 • Letvægts-mesh for åndbarhed
 • 3D-detaljer støbt i lycra for look
 • AeroFlex-indersål for komfort
 • AeroTech EVA-ydersål for stabilitet
 • Vinkler for look
T-shirt

Som sidste del for at gøre dit nye træningssæt komplet skal du selvfølgelig udover tights og sko have en t-shirt! En super lækker t-shirt fra hummel, som kan bruges både til fritid og sport!

 • Alsidigt design til sport eller fritid
 • Logo i farvekontrast
 • Kvalitet: 100% cotton
 • Pasform: Regular
Populære artikler
nike-zoom-fly-flyknit Nike Zoom Fly: Flyknit | Find de bedste priser på Nike Zoom Fly!

Den nye Nike Zoom Fly Flyknit er en fantastisk løbesko! 

craft-løbetøj Craft løbetøj | Få fat i det hele rigtige løbetøj

Craft løbetøj er altid garanti for kvalitet. Holdsport har kigget på et sæt løbetøj fra Craft og testet det.

sportstøj-nico Sportstøj fra NICO Active | Perfekt til løb, træning og fritid

Den helt nye kollektion af sportstøj fra NICO Active er fantastisk til løb og en tur i træningscentret! 

Gør som 838000 andre og opret dig hos Holdsport