Player_slider

Løb

Nike Zoom Fly: Flyknit | Find de bedste priser på Nike Zoom Fly!

Køb Nike Zoom Fly billigst her!Nike Zoom Fly: Flyknit 

Klar til en løbetur med fart på? Eller bare i et stille og roligt? Det nyeste version af Nike Zoom Fly kan det hele. Nike Zoom Fly Flyknit er det seneste skud på stammen af Zoom Fly fra Nike. Den nye Nike løbesko er lillebror til Nike Zoom Vaporfly Elite 4%, som var løbeskoen fra Nike, der skulle hjælpe de professionelle marathonløbere under 2 timer for første gang. Til trods for at det ikke lykkedes, er meget af teknologien i den nye Nike Zoom Fly blevet bevaret - og samtidig til en pris, der er lettere at betale Nike Zoom Vaporfly Elite 4%. I denne artikel har vi fundet de bedste priser frem på Nike Zoom Fly Flyknit. Samtidig kan du læse hele anmeldelsen af den nye løbesko.

nike zoom fly flyknit

Den tidligere version af Nike Zoom Fly havde en overdel i flymesh. Dette er blevet erstattet af Flyknit i den nye version. Et utroligt fleksibelt materialet som har en fantastisk pasform. Det føles praktisk talt som at tage en strømpe på. Flyknit-teknologien er inspireret af løbere og er udviklet for at give en let, holdbar og meget åndbar løsning, der simpelthen bare fungerer. Materialet i kraftige tråde af garn, som er ultralette. Derudover er det vævet i et stykke, som det er et fuldstændigt sømløst design, så foden ikke bliver generet. Der er masser af luft til fødderne, komforten og pasform er helt i top. Der er virkelig ikke rigtigt noget at klage over med opdateringen af Flyknit i forhold til flymesh.

Mellemsålen i Nike Zoom Fly Flyknit har fået en stor opgradering! Selvom mellemsålen, Lunarlon, i den tidligere Nike Zoom Fly var lækker, så er den fået i et hak opad på rangstigen. Den nye Zoom Fly-mellemsål er lavet af Nike REACT-foam, som er toppen af poppen for mellemsåler hos Nike (lige nu i hvert fald!). REACT-skummet er designet til at give en blød stødabsorbering samtidig med, at det yder den største mulige returenergi. På den måde er den dejlig blød og ‘tilgivende’, men du kan stadig få fart i stængerne.

nike zoom fly

Nike er til gengæld ikke stoppet der. For at du kan få endnu mere fart i stængerne, er Nike Zoom Fly Flyknit udstyret med endnu teknologi for at give mere power i hvert eneste afsæt. I mellemsålen har Nike placeret en kulfiberplade, så giver dig et fjedrende afsæt - hver eneste gang. Formålet er at skyde dig fremad hvert eneste skridt. Det virker! Kombinationen af REACT og kulfiberpladen hjælper dig fremad. Du kan tydeligt mærke den fjedrende fornemmelse, så snart du tager løbeskoene på!

Sålen på Nike Zoom Fly Flyknit er konstrueret på en helt unik måde, som du virkelig opdager, når du tager løbeskoene på. Det føles væsentligt voldsommere, end du lige regner med, når du står med skoen i hånden. Udformningen af sålen er lavet med et ‘løft’ ud mod tæerne. Det betyder, at du nærmest ‘falder forover’ hver eneste skridt - men bare rolig - du falder ikke. Igen for at hjælpe dig fremad hele tiden!

Nike Zoom Fly Flyknit har 10 mm drop, som de klassisk træningsløbesko til de længere ture. Til gengæld lander du mere på midtfod/forfod på grund af den unikke udformning af sålen. Der er der også en forstærket ydersål på forfod og hæl, da der naturligvis og er hællanding, når du ikke løber stærkt. Derudover er skoen ret let og vejer kun 237 gram i størrelse 42.

Der er ingen tvivl om, at Nike Zoom Fly Flyknit er en virkelig hurtig løb sko. Den egner sig perfekt til konkurrence, hvor du virkelig kan give den gas og få al den fart i stængerne, som du har brug for. Til gengæld er den som tidligere nævnt også virkelig blød og tilgivende. Det betyder, at du også sagtens kan bruge den til langsommere træningsture, hvor du skruer ned for intensiteten og op for distancen. Det gør det til en virkelig alsidig løbesko, som du kan bruge til det hele. Det er ret unikt, da en klassisk konkurrencesko normalt ikke tilbyder stødabsorbering og komfort i nærheden af Nike Zoom Fly Flyknit. Samtidig finder du heller ikke andre træningsløbesko, hvor du kan få så meget power i dine afsæt.

nike zoom fly flyknit
Populære artikler
Skærmbillede 2020-01-03 kl. 15.31.17.png Nike Air Max | Føl at du svæver

Læs mere om fænomenet indenfor sneakers, Nike Air Max, og de forskellige kollektioner.

sportstøj-nico Sportstøj fra NICO Active | Perfekt til løb, træning og fritid

Den helt nye kollektion af sportstøj fra NICO Active er fantastisk til løb og en tur i træningscentret! 

Løbetøj | Ny kollektion fra Nico Active

Nico Active er ude med fedt løbetøj, der er komfortabelt at have på. Læs hvorfor.

Gør som 1.259.000 andre og opret dig hos Holdsport