Player_slider

Løb

Joggingbukser: Komfortable og moderne!

Der er næppe noget, der kan sammenlignes med at komme hjem fra en lang dag på arbejde og få lov til at smide de stive bukser, der strammer over det hele - for derefter at få lov til at springe i et par lækre, fleksible joggingbukser eller sweatpants! Udover at være super komfortable er et par joggingbukser også funktionelle og brugbare i mange situationer udover blot at ligge på sofaen. Det er også manges foretrukne påklædning til eksempelvis en tur i fitnesscenteret, og det bliver også mere og mere almindeligt til hverdagsbrug. Til trods for den meget afslappede stil som joggingbukser repræsenterer, behøver de overhovedet ikke at være umoderne eller kedelige. Du kan finde joggingbukser i utroligt mange forskellige farver og looks i dag, at det slet ikke er en bekymring værdig. Hos Holdsport bringer vi denne artikel om joggingbukser i samarbejde med hummel, som har et stort udvalg af joggingbukser til mænd og damer!

Selvom mange måske forbinder joggingbukser med noget, folk havde på i 1990’erne, så er det overhovedet ikke sådan længere. Alle de store sportsmærker og flere og flere store modehuse producerer den dag i dag joggingbukser. Du kan med garanti også finde et par joggingbukser, der passer til dine yndlingssneakers, så du kan opnå et cool og casual look, der er super moderne!

Joggingbukser: En uundværlig del af din garderobe

De færreste kan nok forestille sig et liv helt uden et par joggingbukser. Det gør sig gældende i nærmest alle tilfælde - uanset om du gammel eller ung, mand eller dame, høj eller lav, tyk eller tynd - de fleste har et behov for at kunne hoppe i et par ultra komfortable joggingbukser, når de skal slappe rigtigt af! Derfor er det også blevet mere og mere almindeligt, at bukseproducenten forsøger at genskabe komforten fra joggingbukser i almindelig bukser ved at tilføje elastan for at give de almindelig bukser mere komfort. Til gengæld bliver det bare aldrig helt det samme.

Før i tiden var joggingbukser som regel store og stort set uden nogen pasform overhovedet. Det eneste fokus var magelighed. Det var slet ikke et emne for de store modehus - hvilket er totalt forandret den dag i dag. Præcis som navnet antyder: som blev joggingbukserne brugt til at jogge i. Joggingbukserne blev først rigtigt populære i slutningen af 60’erne, da adidas lavede et joggingsæt med Franz Beckenbauer som frontfigur! Det fik flere af sportsmærkerne til at hoppe med på bølgen! Naturligvis er fokus stadig komfort og magelighed, men designet er blevet vigtigt: i dag er et moderne look, som du rent faktisk kan forlade dit hjem i, uden at du er på ud for at dyrke sport!

hummel joggingbukser

Joggingbuksers popularitet er vokset - og det gælder især også hummels joggingbukser! Hos hummel finder du et kæmpe udvalg af forskellige joggingbukserne til både mænd og kvinder, der opfylder lige præcis dit behov til en par gode joggingbukser eller måske endda et helt joggingsæt.

Hmlnelly pants:

Dette par joggingbukser er helt i topklasse - både når det kommer til udseende og komfort! Du kommer ikke til at gå helt galt i byen, når du vælger et sæt joggingbukser som disse. Hmlnelly fra hummel er lavet i 95% mikrofiber og 5% elastan, hvilket betyder, at de er dejligt komfortable og fleksible at have på. De strammer på ingen måde alle de forkerte steder. Dertil er der selvfølgelig også det helt klassiske hummel look ned langs hele benet med de velkendte hummel-vinkler samt hummel-bien broderet på forsiden af bukserne!

Hmlnelly zip jacket

Du kan eksempelvis kombinere joggingbukserne med den tilsvarende cardigan for at give dig selv det ultimative joggingsæt. Trøjen har gennemgående lynlås og høj hals. De velkendte hummel-vinkler placeret ned langs ærmerne og på forsiden sidder et broderet logo. Lynlåslommer og tykke manchetter og kant gør dette til en praktisk og komfortabel jakke, du kan bruge til enhver lejlighed.

Populære artikler
craft-løbetøj Craft løbetøj | Få fat i det hele rigtige løbetøj

Craft løbetøj er altid garanti for kvalitet. Holdsport har kigget på et sæt løbetøj fra Craft og testet det.

sportstøj JAKO Sportstøj | Kvalitetstøj til sport
sportstøj-nico Sportstøj fra NICO Active | Perfekt til løb, træning og fritid

Den helt nye kollektion af sportstøj fra NICO Active er fantastisk til løb og en tur i træningscentret! 

Gør som 838000 andre og opret dig hos Holdsport