Player_slider

Løb

JAKO Sportstøj | Kvalitetstøj til sport

Sportstøj til alle forskellige sportsgrene

Uanset om du dyrker fodbold, håndbold, volleyball eller noget helt fjerde, eller det selvfølgelig vigtigt at være klædt ordentligt på. Sportstøj skal være komfortabelt, funktionelt og så må det naturligvis også gerne være lækkert at se på! Det tyske mærke JAKO er måske ikke det mest udbredte mærke i Danmark, men du skal blot tage et smut syd for grænsen, hvor mærket er utrolig populært. Selvom mange sportsudøvere sværger til de store, kendte mærker, er der ingen grund til ikke at vælge sportstøj fra JAKO. Du kan finde hele spillersæt til dit hold, træningsdragter og træningstøj til stort set alle sportsgrene fra det tyske mærke. Derfor skal I ikke snydes for denne artikel, hvor vi hos Holdsport bringer denne artikel om sportstøj fra JAKO.

sportstøjsportstøj


Når du trækker i sportstøjet og gør klar til at være aktiv, er det vigtigt, at tøjet besidder nogle af de funktioner, som gør det lækkert at dyrke sport i. Som en af de vigtigste funktioner, er det utroligt vigtigt, at tøjet er i stand til at lede varme og fugt væk for kroppen. Hvis varmen ikke kan komme væk, bliver det hurtigt alt for varmt at dyrke sport. Sportstøj fra JAKO er lavet i åndbart og svedtransporterende materiale, som hjælper dig med at holde kropstemperaturen nede.

Samtidig hjælper den svedtransporterende funktion med til, at tøjet er komfortabelt under hele aktiviteten, så det ikke klæber fast til kroppen. Materialet er konstrueret således, at fugt og sved fra kroppen flyttes fra indvendig side til udvendig side. Det betyder, at fugten hurtigt fordamper, da den hurtigere kommer i kontakt med luften. En super lækker funktion, som sørger for, at du er så komfortabel som overhovedet mulig - selv i de mest intense kampsituationer!

Derudover er mikrofibrene i sportstøjet fra den tyske producent slidstærkt og holdbart! Du skal altså ikke være bange for, at det skal skiftes ud efter bare en enkelt sæson. Det betyder samtidig, at tøjet fastholder farverne, selvom det vaskes ofte. Det giver alt i alt en lang levetid.

Hvis du til gengæld leder efter overtøj, kan du også finde blandt andet sportsjakker fra JAKO, som sørger for, at du ikke kommer til at fryse, hvis du står på sidelinjen som træner i vind og blæst. Her har JAKO deres helt egen STOP WIND-funktion, som er vindafvisende. Jakkerne fra JAKO er naturligvis også vandafvisende, så du ikke skal være bange for at blive gennemblødt på en regnfuld dag.

sportstøjsportstøj

Hvilken sportsgren dyrker du?

Selvom du måske ikke lige dyrker fodbold, er der stadig masser af mulighed for at finde det perfekte sportstøj til dig. Du kan finde finde sportstøj og hele spillesæt til dit hold indenfor fodbold, håndbold, volleyball og basketball. Derudover kan du også finde tøj til mere individuelle sportsgrene som eksempelvis tennis, ski, løb eller cykling. Naturligvis er der også et stort udvalg af træningsdragter, som er helt perfekte til opvarmningen, hvis dit hold skal have ens sæt på, når I varmer op til kamp!

Det er naturligvis ikke kun spillesæt og træningstøj, som JAKO producerer. Hvis du eksempelvis skal have nye fritidssko, sportstaske eller en ny jakke til de kolde vintermåneder, er der også et bredt udvalg fra JAKO

Populære artikler
sportstøj-nico Sportstøj fra NICO Active | Perfekt til løb, træning og fritid

Den helt nye kollektion af sportstøj fra NICO Active er fantastisk til løb og en tur i træningscentret! 

nike-zoom-fly-flyknit Nike Zoom Fly: Flyknit | Find de bedste priser på Nike Zoom Fly!

Den nye Nike Zoom Fly Flyknit er en fantastisk løbesko! 

asics-lobesko Asics løbesko: Anmeldelse af Asics Gel-Kayano 25

Det nyeste Asics Gel Kayano 25 løbesko er perfekt til de lange løbeture. Masser af stødabsorbering og stabilit…

Gør som 971000 andre og opret dig hos Holdsport