Adidas Ultra Boost: Find den bedste pris på denne 3D-strikkede løbesko

indhold.svg

Adidas Ultra Boost 19: Den nyeste Adidas Boost løbesko!

Løb, løb, løb! Det bliver stadig mere og mere populært at tage løbeskoene på og tage ud på en raske løbetur. Derfor kigger vi hos Holdsport måske på en af de mest populære løbesko overhovedet på markedet: Adidas Ultra Boost! Den nyeste version Ultra Boost 19, og der er ingen tvivl om, at Adidas er et af de største brands overhovedet, når det kommer til sportsudstyr, og derfor er der selvfølgelig altid kæmpe forventninger til produkter fra Adidas. I denne artikel anmelder vi Adidas Ultra Boost 19 - som du kan finde et stort udvalg af hos Intersport.


Det nyeste skud på stammen af Adidas Ultra Boost er den første 3D-strikkede løbesko. Designet er skabt for at give dig som løber så naturlig en løbebevægelse som overhovedet muligt, samtidig med at den yder maksimal komfort. Derudover er “Boost”-materialet også blevet optimeret for at give dig endnu mere returenergi, så det gerne skulle blive lettere og mere komfortabelt at løbe. Komforten har fået endnu et hak op ved hjælp af en ny metode, hvor Adidas bruger termisk lim mellem mellemsålen og overdelen for at undgå søm. Den 3D-skabte hælkappen sørger for, at hælens bevægelse er naturlig og hjælper dig i hver eneste landing og afsæt! Adidas Ultra Boost er en løbesko, der er designet til gøre løbeturen ubesværet. Den lækre stødabsorbering gør de lange tur så mild mod leddene som overhovedet muligt, og du vil samtidig føle masser af respons og affjedring i dine afsæt på grund af Boost-materialet.

adidas ultra boost

Ultra Boost er et navn, der skal tages seriøst! Boost-teknologien fra Adidas sørger for, at der bliver tilføjet ‘ekstra energi’ fra mellemsålen i hvert eneste skridt, takket være de mange ‘energi-kapsler’ i det specialudviklede Adidas Boost-skum. Den 3D-strikkede overdel i Primeknit-materialet sørger for, at skoen nærmest sidder som en handske på foden, som giver dig den ultimative pasform og en dejlig bevægelsesfrihed for tæerne!

Der er virkelig tale om en højtydende løbesko i Adidas Ultra Boost 19. Den er helt perfekt til den neutrale løber, der leder efter masser af komfort og returenergi! Selvom det er en løbesko til de længere ture, er de stadig lette. Den strikkede overdel, der er specialvævet ud fra motion-teknologi giver et lækkert stræk og bevægelsesfrihed, og er samtidig i stand til at holde foden på plads, når du løber. Den tætte pasform følger fodens bevægelser og giver optimal komfort - hele tiden.

  • adidas Primeknit 360: Adidas Primeknit-overdelen er skøn! Den omfavner foden med et specialdesignet fit for at give perfekt støtte, der giver foden en naturlig bevægelse.
  • BOOST: Boost er adidas' mest energirige stødabsorbering nogensinde: Jo mere energi du giver, jo mere får du tilbage
  • Hælkappe i 3D: Den nye hælkappe, der sikrer din landinger og hjælper dig i dine afsæt


Adidas Ultra Boost 19 størrelse og pasform

Adidas Ultra Boost 19 er skabt til at være “true-to-size”. Det betyder, at du højst sandsynligt skal gå efter din helt almindelige størrelse. Derudover er Adidas Ultra Boost 19 også mulig at anskaffe sig i fuld og halv størrelse, så du kan få præcis den størrelse, der passer din fødder.

Ultra Boost: Ydersål

Ydersålen på den nye Adidas Ultra Boost 19 er designet af gummi fra dæk-firmaet Continental. Laget er skabt til at beskytte foden, sikre dig et godt grip med underlaget og give denne Adidas løbesko en uovertruffen holdbarhed! Derudover sikrer ydersålens konstruktion også den perfekte “traction” med underlaget, så du virkelig kan sætte fart i dine afsæt. Hvem bedre end et dæk-firma til at konstruere det yderste lag gummi på en løbesko? Derudover er der riller og huller i ydersålen - igen for at forbedre din kontakt med underlaget.

Adidas Ultra BOOST: Mellemsålen

Boost-materialet fra Adidas strækker sig i hele løbeskoens længde, der er skabt af disse såkaldte sammensmeltede ‘energi-kapsler’, og understøtter hele foden. Mellemsålen er skabt til at være så responsiv som overhovedet muligt og give dig maksimal returenergi, samtidig med at du skal opleve blød og lækker stødabsorbering. Midt i mellemsålen har Adidas inkorporeret en torsionfjeder, som hjælper dig med at stabilisere foden, så du et minimalt antal af gange vil opleve vrid på anklen

Boost-overdel

Den øverste del på Adidas Ultra Boost 19 er lavet i et materiale, som Adidas kalder Primeknit 360. Det er er skabt af ved hjælp af 3D strik. Omkring forfoden og midtfoden er dette strik ekstra forstærket for at øge holdbarheden og stabiliteten, så foden ikke sidder løst på din fod. Denne Primeknit-teknologi sikrer også en sublim åndbarhed, så dine fødder aldrig kommer til at ‘koge’ i Adidas Ultra Boost 19.

Adidas skoen har fået en 3D hælkappen bagerst på skoen. Denne hælkappe er med til at sikre dine landinger og bidrager med fleksibilitet og stabilitet. Derudover bidrager den også til, at alle dine afsæt bliver korrekte!

Køb Ultra Boost: Gode grunde!

  • Let og blød overdel i et elastisk Primeknit-strikmateriale, der smyger sig om foden
  • Det smidige strækstof følger fodens bevægelser perfekt og  støtter de rigtige steder
  • Specialdesignet til løb på asfalt – fremragende stødafdæmpning med BOOST™-teknologi
  • Fleksibel og spændstig ydersål giver høj returenergi

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner