Yoga Rejse til Mallorca

Dharma Yoga
31. jan. 2023

https://www.spies.dk/sport/yogarejser/mallorca-charlotte-farup-27maj23

Kom i dit livs bedste form og tag med mig på en yogarejse til Mallorca. 

Her skal vi dyrke yoga 2-3 gange om dagen på et skønt hotel i den smukke Pollensabugt på Mallorca. Landskabet er storslået med bjerge og små bugter. Glæd dig til en uge med masser af yoga, smuk natur, god mad og hyggeligt fællesskab.

 

  • Yoga hver dag 
  • Lækkert hotel med fokus på selvforkælelse
  •  Socialt samvær
  • Cykel -og vandreruter

 

Vi byder dagen velkommen med 60 minutters udendørs Power yoga.  Her styrker vi kroppen med solhilsner og yoga, der giver sved på panden, smidiggør og afspænder. Yogaundervisningen bliver tilrettelagt, så alle kan være med. Herefter spiser vi morgenmad i fællesskab i hotellets restaurant med havudsigt.

Om eftermiddagen mødes vi igen til 90 minutters blid og mere fordybende Hatha & Yin yoga og mindfulnesspraksis med varierende fokusområder.  I løbet af ugen vil du blive introduceret for emner som meditation, åndedrættets unikke egenskaber og nervesystemets respons.  Jeg vil også tilbyde jer mini-yoga workshops om eftermiddagen, der har fokus på styrke/cardio

, omvendte stillinger eller meditation. 

Midt på dagen kan du nyde din ferie med afslapning på stranden, slentreture langs havet, eller i området omkring hotellet. Alcudias charmerende gamle bydel ligger cirka 1 km fra hotellet og byder på smalle gader og et hyggeligt torv med restauranter og små butikker samt et lokalt marked. Vandring er en god måde at opleve naturen på, og i nærheden af hotellet findes flere vandreruter, bl.a. til Ermita de la Victoria, som er en krævende vandring, der kræver god kondition. Til gengæld bliver man belønnet med den mest fantastiske udsigt, når man når frem. Du kan også leje en cykel på hotellet, og køre ud i det blå på den smukke ø.

Om aftenen mødes de der har lyst til fællesspisning i hotellets restaurant. Her serveres god mad i hyggelige omgivelser.  Alternativt kan vi sammen besøge de mange gode restauranter i den gamle bydel ca. 1 km fra hotellet.

Dato: Udrejse: 27.5 - hjemrejse den 3.6

Pris: 8995 kr,- i delt dobbeltværelse (2.000 kr,- tillæg for enkeltværelse)

Prisen inkluderer:

- Fly t/r

- Mad på flyet

- 30 kg. bagage

- Bustransfer

- Hotelophold

- Yoga 2-3 x dagligt

Skriv til mig på charlotte@farupohrt.dk hvis du vil vide mere om turen.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her