VM for U18 kvinder

Odense Ishockey Klub
7. jan. 2024

Uge 1 af 2024 byder på VM for U18 kvinder i Egna, Norditalien. En kæmpe eksamen for det unge danske hold, som rykkede op sidste januar og lige nu ligger uden for top-divisionen (som indeholder 8 hold) i det der hedder Division 1 gruppe A. VM gruppen indeholder Italien, Japan, Frankrig, Østrig, Ungarn og Danmark. Oprykning for nummer 1 og nedrykning for sidstepladsen.


Inden VM var det danske U18 K på træningslejr i tyske Füssen, hvor de mødte det tyske U18 K og tabte 3 – 4 efter straffeslag. Tyskerne ligger i topdivisionen og resultatet gave dansk optimisme inden VM. Den optimisme kan stadig være intakt, men holdet har tabte de 2 første opgør mod først Japan lørdag ( 1- 4 til Japan) samt nederlag i den tidlige kamp søndag (1 – 3 til Frankrig). Tilbage står 3 gyser-kampe ved VM for det unge hold.

 

På det danske hold er der 4 spillere med fynsk pas. Målmand Kirstine Brandt (2006), Back My Lau (2006), som nu er i Rögle, forward Frida Østergaard (2008) samt forward Olivia Søborg Olesen (2009), som spiller i USA til hverdag. Olivia og Frida var til søndagens kamp i 4.kæden og Olivia scorede for DK.

 

Vi ønsker løvinderne held og lykke med resten af VM

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner