VIGTIGT: Nye regler for brug af banerne i Solrød Idrætscenter.

Solrød Strand Badmintonklub
2. jan. 2024


Ændringer i driften af idrætsfaciliteter fra d. 1. januar 2024

Kære badmintonspiller, træner, frivillig, holdleder mm. i Solrød Idrætscenter (badminton)

Solrød Strand badminton har modtaget nedenstående besked fra Solrød Kommune og beskedens indhold har, pr. 1 januar 2024, indflydelse på brugerne af badminton baner i idrætscentret.

Helt konkret er det fremover jeres opgave, at opsætte og nedtage net på banerne før og efter brug. Opsætning og nedtagning skal ske i det bookede tidsrum.

Det er derfor vigtigt at understrege, at det fra og med i dag, er den enkelte motionistspiller, veteranspiller, senior- og ungdomsspiller i samarbejde med den ansvarlige træner/holdleder, som skal sikre at net der ikke skal bruges efter det bookede tidsrum nedtages efter brug. 

Vi ved at det er en stor ændring i forhold til tidligere, men vi er overbevist om at vi sammen kan løfte denne opgave.

Hvis i har spørgsmål er i velkommen til at kontakte bestyrelsen.

Med venlig hilsen

Solrød Strand Badminton, Bestyrelsen


Modtaget besked fra Solrød Kommune.

"Budgetbesparelser betyder at Solrød Kommune fra d. 1. januar ændrer på, hvordan vi drifter vores haller, lokaler og faciliteter. Det betyder, at der vil være færre medarbejdere på arbejde i Idrætssektionen i aftentimerne i hverdagene.

 

Det betyder, at vi ikke, som vi plejer, kan være behjælpelige med at sætte udstyr op, så I skal selv fremover sætte mål, net, redskaber og andet udstyr frem, som I vil benytte jer af. I skal også nå at rydde op og sætte på plads igen indenfor jeres egen bookede tidsrum.

 

Det bliver nyt for alle, og vi er helt med på, at vi skal øve os lidt i det, før det bliver en god ny hverdagsrutine. Men det kræver også, at vi alle tager godt hensyn til hinanden, og efterlader lokalerne flotte og indbydende til dem, der kommer efter os selv.

 

Vi takker på forhånd for jeres hjælp."

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner