Vigtig opdatering vedr. spillersæt i BFC Lundegården

BFC LUNDEGÅRDEN
5. nov. 2023

Kære forældre,

Her er nogle vigtige opdateringer, vi gerne vil dele med jer vedrørende BFC Lundegårdens spillersæt.

 

  • 1. Udgået Spilletrøjer: Desværre er vores nuværende spilletrøjer udgået hos Joma, og de kan derfor ikke længere leveres. Vi beklager ulejlighed, dette måtte medføre.


  • 2. Nye Spilletrøjer: De nye spilletrøjer er på vej og forventes at være tilgængelige fra februar 2024. I vil kunne bestille de nye spilletrøjer herefter. De er rigtig flotte – så glæd jer!


  • 3. Præsentationsaften i Februar: Vi arrangerer en aften i februar, hvor vores leverandør CC Sportswear vil komme ud i klubben og præsentere de nye spillersæt. På denne aften vil der også være mulighed for at købe BFC Lundegårdens nye hættetrøje, hue og halsedisse mm. Datoen for denne aften vil blive meldt ud senere.


  • 4. Tidligere Bestillinger: Til dem af jer, der allerede har sendt en bestilling på spillersæt, men endnu ikke modtaget, vil CC Sportswear tage kontakt til jer direkte, for afklaring.

 

 

Skulle I have eventuelle spørgsmål, så kontakt os endelig. Ellers ser vi frem til at vores unge spillere er flot og godt klædt på, til foråret.

 

Med ønske om en rigtig god søndag til jer alle.

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
Spar tid på administrationen med Holdsport
Book en gratis gennemgang her