Vi er bare seje :)

Team Børn, Unge & Sorg
25. jan. 2023

Kære Alle, 

Det kolde tid er snart forbi og vi ser frem mod det vi alle glæder os til, nemlig at kunne komme ud og cykle. Og ikke bare cykle, men cykle i fællesskab med andre. Vi glæder os rigtig meget til at komme ud med jer. Vi er stolte af, at lige præcis du, har valgt at cykle med os.  Det sætter vi utrolig meget pris på. 

Vi er i rivende udvikling og hele konceptet og organisationen bag, flytter sig utrolig meget i disse måneder. Det betyder at vi på alle måder udvider vores hold. Dette har ikke direkte noget med Team BUS at gøre, men så lidt alligevel. 

Næste sæson åbner vi op for vandring, et koncept der minder utrolig meget, det vi gør, hvor forskellen selvfølgelig ligger i, at man skal ud at gå og ikke cykle ;) Ligeledes kommer der nye venner til og vi skal have MTB helt op at kører fra næste sæson. 


Alt dette kommer i til at hører meget mere om. Men igen - tusind tak fordi du bruger noget af din tid på os, det er vi meget taknemmelige for.

 

Indsamling/sponsorer:

Vi har nu enedelig fået kontakt til Betternow, der ligger desværre en fejl i deres system, der gør at vi ikke kan oprette personlig indsamling før i dag. DVS. mange af jer vil inden for de næste par dage modtage en mail fra Betternow, det er vigtigt, at I alle gør det mailen beder jer om :) 

Sponsor indsamling indtil nu.

- Nordjylland    210.000,-

- Øst & Vestjylland    142.000,-

- Københvan    141.500,- 

- Fyn    78.000,-

- Midt & Sydjylland    40.000,-

- Midt & Vestsjælland    40.000,-

Vi skal nå 1 million kroner for at være i mål, så vi mangler lidt endnu. Men fortvivl ikke, vi får en måned mere til at samle ind i.  Dvs. at I har til d. 26 februar 2023 til at finde de sidste sponsorer.

Har I brug for hjælp, så sig endelig til :)

Klistermærkerne:

De omtalte klistermærker kommer til jer i starten af feb. de koster 250,- pr. stk og vil pryde et hvert butiks vindue ;) Måde de betaler på er ved, at betale ind til jeres personlige indsamling via betternow. Vi skal nok gennemgå dette med jer ved næste fællesmøde.  Man kan betale med alt, ligefra bankoverførelse til Mobilepay. 

Vi har forventning til at alle kan sælge min. 10 stk af dette klistermærker, gør vi dette, så samler vi 500.000,- ind :) Må man sælge flere end de 10? - selvfølgelig ;) 

North Challenge 

Dette er vores helt store satsning i år. Og cykelløbet skal være noget så crazy som  - Gratis for alle at deltage i! Dvs. alle kan deltage gratis i hele dk. Så kommer indsamlingen via private donationer på selv dagen, op til og via sponsorer. Men 3 juni, bliver et gratis cykelløb at deltage i. Så tænker vi der kommer mange ;) 

Hele dette er igang til tilmelding i midt feb. 

Bike for Håb. 

Bike for håb er noget nyt.... Vi samler landets fitness centre i 3 timer en lørdag i april. Prisen er 285,- for at deltage, og samtlige 285,- går ubeskåret til Team BUS. 

Kender i fitness centre, der muligvis kunne tænke sig at være med, så får i salgsmateriale af os i løbet af næste uge. Det er vigtigt, vi får så mange centre med.... Alt står i det materiale i modtager fra os, når centret har tilmeldt sig, så skal I ikke gøre mere, så tager vi over :)   

Jeg glæder mig utrolig meget til på lørdag og dejligt at se så mange deltager :) Bingoplader kommer til jeres mails inden længe :) 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner