Veloverstået fodboldafslutning for KHI Ungdom

Kirke Helsinge Idrætsforening
18. jun. 2022

Fodboldafslutning for KHI Ungdom

Lørdag d. 18. juni blev der afholdt fodboldafslutning på sportspladsen for "Leg på grønsværen", mixhold 5-10 år og U15-pigerne. Sportspladsen summede af liv med både børn og voksne i aktion.

Mixholdet startede kl. 12 med en intern fodboldturnering, hvor børn, forældre og enkelte bedsteforældre var fordelt på forskellige hold og dystede mod hinanden. Imens hyggede de helt små fra "Leg på grønsværen" sig på deres "legebane" bag ved teltet. Bagefter var der fællesspisning i KHI-teltet med grillmad og efterfølgende uddeling af pokaler til alle børn.

En stor tak til trænerteamet for mixhold - Gustav, Simon og Emma - og til Tanja fra "Leg på grønsværen" for at have holdt styr på tropperne i sæsonens løb. På billedet nedenfor ses fra venstre Simon, Emma og Gustav, mens Tanja ses på øverste billede siddende på hug.

Der blev også afholdt fodboldafslutning for vores U15-piger. FC Bella, som 11-mands holdet skulle have spillet imod, meldte afbud fredag aften, så i stedet blev der lavet to hold med en god blanding af KHI-piger og flere forældre - og alle fik sved på panden og kamp til stregen.

Traditionen tro var der bagefter fællesspisning i KHI-teltet med medbragt mad til grillen og efterfølgende uddeling af pokaler.

Følgende pokaler blev uddelt til U15 8-mands:

Årets stemmesluger med 22 stemmer: Enya

Årets spiller: Sofie

Følgende pokaler blev uddelt til U15 11-mands:

Årets stemmesluger med 32 stemmer: Amalie

Årets fiduspokal: Andrea

Årets spiller: Mathilde

På billedet nedenfor ses fra venstre Amalie, Sofie, Andrea, Mathilde og Enya.

En stor tak til trænerteamet bag U15-pigerne: Michael, Simon og Jette, for deres indsats i løbet af sæsonen. Også en stor tak til Rune, der stoppede som træner tidligere i år.

Det blev samtidig et farvel til Michael som træner, der har valgt at stoppe og give stafetten videre efter mange års tro tjeneste.  En STOR tak for indsatsen gennem årene. 

Der blev taget værdig afsked med Michael med en tur under vandhanen, en gruppekrammer og en særlig hyldest i teltet, hvor U15-pigerne sang en sang for ham, de selv havde lavet til lejligheden.

I dag blev der skrevet kontrakt med den nye U15-træner, Dorthe Frandsen, der står klar til at træne pigerne efter sommerferien. KHI glæder sig til samarbejdet og byder Dorthe velkommen i klubben.

Tak til alle forældre for at bakke op om KHI, de forskellige trænere og deres respektive hold.

Flere billeder fra dagens fodboldafslutning kan ses i galleriet under menupunktet "Om klubben" øverst på hjemmesiden.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner