Velkommen til sæsonen 2023/24

GentofteVolley
1. aug. 2023

Gentofte Volley slår dørene op for den nye sæson i løbet af august måned. Vi glæder os til at komme i gang!

Alle klubbens medlemmer vil i løbet af de kommende uger få besked fra jeres træner eller holdleder om, hvor og hvornår jeres træning starter.

Klubben vil fortsat have træningstider i Kildeskovshallen (Gentofte Volley Arena), Gentoftehallen, hallen i Byens Hus på Hellerupvej og hallen på Rygaards Skole. Der spilles desuden stadig beachvolley på banerne ved Maglegårdsskolen, hvor der er kommet fine nye net.

I Gentofte Volley har vi volleyball for stort set alle, uanset alder, køn, niveau og målsætning. Fra motionister til elitespillere. Flere hold er mixhold. Volleyball er den eneste holdsport med organiserede turneringer og et danmarksmesterskab for mixhold.

Er du ikke medlem endnu, har vi nok er hold for dig. Dog kan vi endnu ikke starte RAMASJANG, som er for de alleryngste (3-6 år). Her har vi brug for hjælp fra forældre. Kontakt gerne klubben så snart som muligt.

Nedenfor har vi beskrevet klubbens forskellige hold – fra de yngste til de ældste. Du kan skrive til info@gentoftevolley.dk, hvis du er i tvivl om, hvilket hold du hører til på. Skriv også til os, hvis du har tanker om et nyt hold, der kan gøre Gentofte Volley endnu mere mangfoldig.

 

 

KIDSVOLLEY

Kidsvolley er for børn i alderen 7-12 år. Der er plads til nye børn, og vi hører meget gerne fra forældre til børn i aldersgruppen, der vil give en hjælpende hånd med at sikre børnene en god oplevelse.

DAMEUNGDOM og HERREUNGDOM

For unge i alderen 13-20 år har vi hold for piger (dameungdom) og for drenge (herreungdom). På disse hold er der både begyndere og mere erfarne spillere, og det er her nye unge medlemmer starter op.

DU15A (seriøst pigehold)

DU15A er for piger i alderen 12-15 år, der gerne vil spille og træne volleyball meget seriøst. Holdet er ikke for begyndere.

DU17A (eliteungdom piger) og WCH (eliteungdom drenge)

For eliteungdomsspillere har vi to talenthold – ét for piger (DU17A) og ét for drenge (Wild Card Herre, WCH). På holdene spiller nogle af Danmarks bedste volleyballspillere i alderen 15-17 år for piger og 15-19 år for drenge. Flere spiller også på ungdomslandsholdet.

DAME 2

Dame 2 er for piger og kvinder mellem ca. 17 og 30 år, der vil spille turneringsvolleyball på højt divisionsniveau med moderat træningsindsats. Dame 2 spiller i 1. division kvinder øst.

HERRE 3

Herre 3 er for drenge og mænd i alderen ca. 17-35 år, der vil spille turneringsvolleyball i seniorturneringen og/eller træne på et seriøst niveau. Herre 3 spiller i Danmarksserien.

HERRE 2

Herre 2 er for drenge og mænd i alderen ca. 17-35 år, der vil spille turneringsvolleyball på højt divisionsniveau med seriøs træningsindsats. Holdet spiller i 1. division herrer øst.

Volley Liga Herrer og Volley Liga Damer

Gentofte Volley har et ligahold på damesiden (VLD) og et ligahold på herresiden (VLH). Her spiller nogle af de bedste spillere i Danmark, herunder landsholdsspillere, og begge hold ligger i toppen i Danmark.

MIX U45

Holdet er for motionsspillere op til 45-50 år, der gerne vil spille på et seriøst mixhold. Mix U45 deltager i mixturneringen under Sjællands Volleyballkreds, men ikke alle spillere på holdet deltager i kampene.

MIX VOKSNE

Mix voksne er for motionsspillere uden specifik alder, der gerne vil deltage på et seriøst mixhold. Gennemsnitsalderen er over 45 år, og også dette hold deltager i mixturneringen under Sjællands Volleyballkreds.

SENIORVOLLEY 60+

Seniorvolley 60+ er for de ældste i klubben. For mænd og kvinder, der ikke i de seneste 20-25 år - eller måske aldrig - har spillet volleyball. Her grines meget under træningen, og spillet foregår på mindre baner med lettere bolde.

VOLLEYBALL LOVERS

For volleyballinteresserede, der taler russisk, har vi et hold for voksne, der spiller for motionens og samværets skyld. Holdet har et navn på russisk, som vi har oversat til Volleyball Lovers.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
Spar tid på administrationen med Holdsport
Book en gratis gennemgang her