Velkommen til Pernille og Martin

Højby Håndbold
12. mar. 2023

NYHED

Det er med rigtig stor glæde og stolthed, at vi fra næste sæson i Højby Håndbold, kan byde velkommen til Pernille Rosenfeldt Laursen og Martin Maag.

 

Pernille og Martin skal de næste 3 sæsoner være med til at videreudvikle vores fantastiske håndboldklub. De skal blandt andet stå i spidsen for vores 3. divisions damer, men også være med som inspirator og udvikling af vores U17 og U19 piger. De skal simpelthen være bindeleddet mellem ungdom og senior, så vi får det smeltet sammen på bedste vis.

Pernille og Martin har de seneste år trænet U19 piger i 1 division og er til dagligt begge Idrætslærere på Glamsdalens Idrætsefterskoles håndboldlinje.

De er begge Elite træner uddannet under DHF og havde nu et ønske om, at bruge deres uddannelse og erfaring som senior trænere.

Timingen kunne for os ikke passe bedre da vores nuværende 3. div. træner Claus Jensen ønskede at stoppe efter 5 gode år på posten.


Pernille og Martin starter i Højby tirsdag den 2. maj.

Her starter de hårdt op med åben træning for U17 og U19 piger kl. 18 og efterfølgende åben træning for U19 og damer. 


Velkommen i to, vi glæder os til at se jer i Højby Hallerne.

Formand Peter Kolle

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her