Velbesøgt EcoTrail Copenhagen i AB

Akademisk Boldklub
24. apr. 2023

Søndag bød på noget helt andet end boldspil på AB’s matrikel. Der var nemlig EcoTrail, som for første gang blev afholdt i Danmark. EcoTrail Copenhagen havde tilrettelagt løb i kategorierne 10 km, 20 km, 45 km og 80 km i Hareskoven og omegn, og dermed i smukke grønne omgivelser. Der var altså rig mulighed for at få testet fart og udholdenhed for de over 300 løbere, som var deltog i løbets forskellige kategorier.


Start- og mållinjen var bag AB Hallen, hvor der også var podium for de hurtigste løbere på dagen. AB har stillet hjælpere til rådighed på dagen, og har også været en del af planlægningen og de praktiske opgaver ifm. med løbet. Der var desværre ikke det ønskede solskin ved løbets start, men trods det var der masser af gå-på-mod at spore.

Der har været god dialog med Naturstyrelsen og Gladsaxe Kommune, så EcoTrail Copenhagen kunne lave en smuk og god rute med respekt for rammerne og til mindst mulig gene for øvrig trafik. Løberne blev sendt afsted på den respektive ruter søndag morgen, og den sidste løber fra 80 km distancen kom over målstregen kl. 21:12.

Formand for Fritids- og Idrætsudvalget, Christina Falkenberg skød løbet i gang, og Gladsaxes borgmester Trine Græse tog imod de hurtigste langdistance løbere som skulle have overrakt præmier på podiet. Det blev en lang dag, som krævede masser af hænder og hårdt arbejde for at det hele gik op i en højere enhed. Både i målområdet, og ude på ruten var der hjælpere fra AB, som stod med forfriskninger og klapsalver til de hårdtkæmpende løbere.

En god oplevelse på en smuk rute i lokalområdet, og selv de løbere som ankom sidst var klar på at gentage succesen igen næste år.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her