VBBK OPSTARTSWEEKEND: PROGRAM FOR SØNDAG D.5 SEPTEMBER! 🏀

Værløse Basketball Klub
27. aug. 2021

VBBK OPSTARTSWEEKEND: PROGRAM FOR SØNDAG D.5 SEPTEMBER! 

Så er programmet fastlagt for søndagen i vores opstartsweekend! De sidste detaljer ved lørdagens program er ved at blive taget hånd om, og udkommer inden for få dage.

Søndag d.5 September bliver den helt store sociale dag, med start kl. 10 i Søndersøhallen. Vi lægger ud med Jamboree, hvor alle holdende præsenteres og man kan møde alle de andre VBBK'ere!

Derefter spilles der 3x3 turnering for årgangene 2003-2012, med vores Basketliga-spillere som trænere. Der er selvfølgelig en masse fede præmier på højkant!

Imens de unge knokler på banerne, er der møder og kurser for trænere, frivillige, og forældre - hvor der arbejdes med fortsat at drive udviklingen i klubben, og at give vores børn og unge de absolut bedste vilkår for at spille basketball i VBBK. 

Kl. 13 er der grillarrangement på banerne ude foran hallen, hvor Værløses bedste burgere og pølser serveres, og til dessert spiller ligaholdet træningskamp, hvor man kan heppe og se vores Blue Hawks i aktion.

Vi håber på at se alle vores VBBK'ere, og en masse nye ansigter i Søndersøhallen både lørdag og søndag d.4-5 September!

#WEAREONE

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner