Vær opmærksom imens der bygges

Akademisk Boldklub
22. mar. 2023

Som tidligere annonceret, så er padel på vej til AB. I dag d. 22. marts blev første (store) spadestik taget, og i den kommende tid vil der derfor være en hel del trafik på anlægget i dagtimerne. Vi opfordrer derfor til at færdes med forsigtighed og opmærksomhed, da der også er en del biltrafik fra de håndværkere, som efterhånden er langt med renoveringsprojektet af omklædningsrummene i østfløjen af hallen.

Mandag-torsdag i tidsrummet 6-15:00, vil der være gravemaskiner mm., som færdes mellem parkeringspladsen, langs hallen og det kommende padelanlæg imellem Lille Kunst og tennisbanerne. De fleste hold træner efter dette tidsrum, og vil derfor ikke blive berørt, men skoler, gæster, Sports College mm. skal selvfølgelig være opmærksomme.

Det er spændende med de nye tiltag og projekter på anlægget, og vi håber på forståelse, da det ikke kan undgå at rode lidt mere end vanligt når der er byggematerialer, tunge køretøjer mm. Alt sammen er dog for en kortere periode, og ind til vi når i mål med projektet, hvilket forventes at ske medio maj. 

Husk, at du kan høre meget mere om processen og planerne d. 28. marts, når der er infoaften i AB kl. 18:30.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her