Ungdomshold og dispensationer

Jægerspris Underducks
30. aug. 2023

I den kommende sæson bygger vi videre på det flotte arbejde, som trænere og ledere har gjort i forrige sæson i vores ungdomsafdeling.
Det betyder, at bestyrelsens opgave har været at tage et skridt i en retning, som kan sikre udvikling for alle ungdomsspillere. 

Derfor har vi tilmeldt følgende hold til en fastere ungdomsrække: 
U-9 drenge/pige mellembane.
U-11 piger mellembane.
U-13 drenge mellembane.
Det betyder, at disse hold kommer ud til 3-4 stævner inden jul. Ved disse stævner spiller de mellem 2 og 4 kampe hver gang.

Langt de fleste af vores ungdomsmedlemmer har alderen præcis til disse hold, men 3 medlemmer har vi søgt dispensation for, så de kan spille med årgangen under deres alder.
Det gælder for én U-15 drengespiller i forhold til U-13 drenge mellembane.
Det gælder også for to U-13 pigespillere i forhold til U-11 pige mellembane. 

Rigtig mange af vores medlemmer er rigtig dygtige, og de kan i denne sammenhæng blive tilbudt OGSÅ at spille på et hold, hvor spillerne ellers er op til 2 år ældre. Det er primært for at sikre, at der er tilstrækkeligt mange spillere med til stævnet.

For at gøre det helt indviklet, så kan piger altid deltage på drengehold, mens vi skal have søgt dispensation for drenge til at spille på et pigehold.

Ved siden af disse faste turneringstilmeldinger vil klubben tilmelde hold til diverse kidsligastævner, så alle medlemmer kommer ud at spille mod andre hold.

Håber at denne oversigt gør, at alle kan se sig selv/deres børn i udviklende og sjove floorballsammenhænge.

På vegne af bestyrelsen
Ole Peltola

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her