Udstyrsskabe og skøjteslibning

Odense Ishockey Klub
29. apr. 2024

Vi er så småt ved at afslutte denne sæsons aktiviteter på isen. Vi skal derfor rydde op i udstyrs-skabene. Vil du beholde skabet så kan udstyret blive – der skal bare ryddes op og betales for et nyt år. 

I den kommende sæson koster det 350 kr. at leje et skab. Efterspørgslen på skabene stiger hele tiden og vi har i denne sæson udvidet med 17 nye skabe som koster 3.000 kr. stykket. Hvis vi fortsat skal kunne tilbyde alle et skab, er vi nødt til at forhøje prisen.

Johnny kontakter alle mht. forlængelse af lejen.

Vores skøjteslibemaskine brød sammen i den forløbne sæson. Den er repareret, men vi tør ikke fortsætte med den alene, så vi har købt en ny slibemaskine. 

Vi fortsætter med frivillige skøjteslibere og gratis slibning af skøjter. Men det betyder ikke at skøjterne skal slibes 2 gange om ugen. Det overbelaster vores slibere og slider vores materiel op. Så nøjes med at sende skøjterne til slibning, når de trænger, så vi undgår at lave en bureaukratisk kontrolordning.   

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner