U18-landsholdet er på hjemmebane denne uge

Odense Ishockey Klub
5. feb. 2024

Landstræner Flemming Green og hans team har udtaget U18-landsholdet til en vigtig test i denne uge: 3 hjemmebanekampe mod Norge, Letland og Østrig. Dette er endnu et step på vejen mod VM på hjemmebane i april i Frederikshavn.

Et landshold for årgang 2006 og 2007, som indeholder 8 spillere fra svensk hockey og resten fra Metaliga, Divisionen og U18 på dansk is. Med i gruppen er de to 2006’ere Oliver Kristensen og Markus Jakobsen, som begge er opfostret i Odense og begge spiller i Sverige til hverdag. Markus lavede sit første mål på Malmøs U20 forleden og har haft en flot første sæson på U18 og U20 i Skåne. Oliver er i gang med 2. fulde sæson i Sverige. I år i Stockholm hos Lindingö Vikings, hvor han spiller U18 og også har spillet førsteholdshockey.

Tobias Villadsen, som er opfostret i Aalborg Ishockey, er med igen. Han har på det seneste set spilletid på Bulldogs. Desuden er han sikkert kort på Divisionen og U18 i Odense.

 

Som sagt skal de tre drenge matches hårdt mod 3 skarpe nationer. Du kan læse mere her: https://ishockey.dk/15101-2/

 

Odense sender Mads Porsmose og Ole Andersen til lederseminar i forbindelse med landskampene i Gentofte.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner