Player_slider

Klubnyheder

U17/U19 drenge træner præsentation
Aarup BK Håndbold - 22. maj. 2021

Til sæsonen 2021-2022, er det lykkes Aarup BK at hente to kompetente unge gutter, som brænder for det lokale håndboldliv.


Den ene af de to, er Simon Skovlod Jensen, som allerede er tiltrådt som cheftræner for U17 drengene. Simon er oprindeligt født og opvokset i håndboldens by, Gudme og har dermed også haft sin håndboldgang og opdragelse i GOG, hvor Simon både har være spiller og træner. Yderligere har Simon været et smut forbi Aarhus for at træne U13 drenge i Viby.


Simons højre hånd vil i sæsonen være Asger Grunddal. Asger er en lokal dreng, som også er en kendt person i klubben, hvor han til dagligt spiller på vores fynsserie herrehold. Asger har nu har valgt at give lidt ud af sin erfaring til unge lærerige drenge. Asger har tidligere været træner i Tommerup HK, både for unge drenge og på deres håndboldskole.


Sammen danner de et godt makkerpar, hvor de sammen vil sætte fokus på at udvikle spillerne individuelt, men også et hold. U17 drengene har de sidste par sæsoner spillet sammen og derfor er det sociale helt i top hos drengene.


U17 drengene træner pt. 2 gange om ugen, hvor sommertræningen består af beach, græs og indendørs håndboldtræning. Yderligere vil der være et tæt samarbejde mellem U17-U19 og op til herrerne, sammen med herrerne cheftræner Oliver Boesen, hvor træningerne vil ligge i forlængelse af hinanden, så de unge har mulighed for at udfordre og udvikle sig med vores herrespillere.


ALLE er velkomne uforpligtet til at kontakte Simon eller Asger eller kigge forbi og evt. prøvetræne.


Træningstider og kontaktinfo kan ses på holdets hjemmeside.

https://haandbold.aarupboldklu...

Telefontid

Mandag til fredag fra kl. 9.00 til 12.00

Er du medlem, forældre eller træner og har brug for support

5386 0222

Er du admin der ønsker support? Eller har du spørgsmål til Holdsport som foreningssystem, priser, funktioner, opsætningshjælp mv.

5370 2022

Adresse

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Følg os på
Er du på udkig efter et alt-i-et medlemssystem?
Holdsport gør livet lettere for alle i foreningen i form af:
Nem og gratis SMS/Email-kommunikation på tværs af hold og afdelinger
Bevar al medlemsdata i én og samme platform, som kan tilgås lige ved hånden via mobilapp
Få overblik over fremmødestatistik, medlemshistorik og medlemsbetaling
Opkræv medlemskontingent automatisk og bliv fri for lange restancelister
Opret klub
Gør som 1166000 andre og opret dig hos Holdsport