U17 og U19 drengetrænere på plads for FIF/Ydun

FIF Håndbold
8. mar. 2023

Det er med stor glæde, at vi nu kan præsentere trænerne for FIF/Yduns U17 og U19 drenge. FIF/Ydun er et holdfællesskab, der tilbyder håndbold for alle på Frederiksberg, hvad end man har en elitær tilgang til sin sport, eller man ønsker at spille håndbold for de sociale oplevelser, det giver. Det afspejler trænersammensætningen på de to årgange også.

Det bliver det andet år som holdfællesskab, og det første år har været en stor succes for begge årgange, hvor vi med to hold på hver årgang har kunne tilbyde håndbold for alle. For de bedste spillere, har sæsonen blandt andet budt på spilletid på FIFs 1. divisionshold for flere U19 spillere, og ligeledes U19 liga debut for en del U17 spillere. Den udvikling glæder vi os til, at de to træneteams vi kan præsentere i dag skal fortsætte. 

U19 drenge

På U19 drenge skal vi byde velkommen til en træner, der er ny i Frederiksberg Hallerne, men bestemt ikke et ukendt navn når det kommer til talentudvikling i HRØ. Det bliver Casper Alrik Madsen, der skal stå i spidsen for holdfællesskabet FIF/Yduns ældste drengehold, og bygge videre på det arbejde, der er gjort i U17 og U19 afdelingerne de seneste sæsoner. 

Casper har i denne sæson trænet U17 piger i HØJ, men har tidligere trænet både U18 og U19 drenge ligeledes i HØJ. Derudover er Casper en træner, der står for mange af de værdier, vi gerne vil være kendt for i FIF/Ydun, og vi glæder os utroligt meget over, at det er lykkes os at sikre os en kapacitet som Casper til den kommende sæson. 

Som assistenttræner fortsætter Allan Hrenzcuk, der også i år har været en del af U19 trænergruppen. Allan er en utroligt vellidt træner blandt både spillere og trænerkollegaer, og bidrager med stor erfaring som både spiller og træner, hvilket gruppen kommer til at nyde godt af. 

Til at tage ansvar for hold 2 rykker Tobias Kronborg op fra U15 afdelingen i FIF og ind i holdfællesskabet i stedet. Her får han ansvaret for de spillere, der ikke bliver en del af førsteholdstruppen, ligesom Tobias får en vigtig rolle i samspillet mellem U19 og U17-afdelingen. Vi er rigtig glade for at Tobias har takket ja til denne opgave, og glæder os over at kunne tilbyde vores næstbedste U19 spillere en dygtig træner. 

U17 drenge

På U17 drenge bliver der tale om en gentagelse af den nuværende sæson, hvor Philip Flensborg fortsætter som ansvarlig for holdfællesskabets 06 og 07 drenge. Philip skal i gang med sin tredje sæson i Frederiksberg Hallerne, og er en ung og talentfuld træner, vi er rigtig glade for at kunne forlænge med. 

Med sig får han Filip Jocic som assistent. Filip er i år vendt “tilbage” til FIF/Ydun efter nogle år væk fra håndbolden, og bidrager med masser af erfaring fra sin egen spillerkarriere og sin baggrund som fysioterapeut. Filip har et stort fokus på de mentale og fysiske aspekter af håndboldspillet, og vi er glade for, at han fortsat vil bidrage med sine kompetencer. 

På hold 2 fortsætter Jonas Belhaiba som ansvarlig, som han har været det de seneste tre sæsoner, og vi er glade for at kunne forlænge med en træner der er garant for stabilitet og godt humør for dem, der er en del af breddetilbuddet på U17 drenge. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
Spar tid på administrationen med Holdsport
Book en gratis gennemgang her