U17-landshold med 3 spillere fra Gentofte Volley vinder nordeuropæisk mesterskab

GentofteVolley
20. okt. 2023

Ved de udvidede nordiske mesterskaber blev det til andenpladser for både de danske piger og drenge.

 

Tre af de 12 spillere på Danmarks drengelandshold var fra Gentofte Volley. Spilfordeleren Storm Lykkegaard Marker, Samuel Berlin Hovmand (center) og Jacob Lau Rybøl (kant).

 

De danske drenge var ubesejrede i det indledende puljespil. I semifinalen vandt de 3-1 over England. Finalemodstanderen var Finland, som har stolte volleyballtraditioner.

 

Finnerne var stærke, og trods sætbolde til Danmark i andet sæt vandt de finalen 3-0.

 

På pigelandsholdet var også tre spillere, som alle har fået deres volleyballopdragelse i Gentofte Volley. Spilfordeleren Hannah Maya Schrøder Callaway, Cirkel Bay Tind og Sarah Maria Holst Lange. De to sidstnævnte er pt. på idrætsefterskole i Jylland og tørner turneringsmæssigt ud for Ikast KFUM.

 

Det gik i alt væsentligt på helt samme måde for pigerne som drengene. Puljevinder som ubesejret. Semifinalesejr over England. Og 3-0 nederlag i finalen mod de finske piger.

 

Gentofte Volley var også repræsenteret på anden vis, idet August Jelert var ass. coach for drengene, mens Troels Lavritsen var scoutman.

 

Alt i alt fine resultater for de to ungdomslandshold, og lovende for Gentofte Volley med hele seks spillere blandt de bedste unge i Norden.

 

Foto: Seks spillere fra Gentofte Volley var med på Danmarks U17-landshold, der begge vandt sølv ved de udvidede nordiske mesterskaber. Bageste række fra venstre: nr. 2 Storm Lykkegaard Marker, nr. 3 Samuel Berlin Hovmand. Midterste række fra venstre: nr. 1 Jacob Lau Rybøl, nr. 4 Hannah Maya Schrøder Callaway, nr. 7 Sarah Maria Holst Lange. Forreste række: nr. 1 fra venstre Cirkel Bay Tind.

 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
Spar tid på administrationen med Holdsport
Book en gratis gennemgang her