TUR/RETUR, UNGDOMSPILLER NOAH MUNK

GOG Håndbold
19. jan. 2022
<!-- wp:paragraph -->

Skrevet af: Frederik Drøscher, GOG Håndbold

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph -->

Mandag kort før aftenens landskamp kom det frem på TMS Ringsteds kommunikationskanaler at GOG Håndbold næste år må undværer Noah Munk som har skrevet under på en et-årig kontrakt med TMS fra sommeren 2022. 

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:image {"id":17355,"sizeSlug":"large","linkDestination":"none"} -->
(Foto: TMS Ringsted)
<!-- /wp:image --> <!-- wp:paragraph -->

Noah Munk er 18 år og kommer oprindeligt fra Sorø, her har han spillet for ungdomsklubben TMS Ringsted og derfor var skiftet retur til TMS ikke et svært valg for den unge talentfulde bagspiller, "Det var et nemt valg, det er en klub jeg kender fra tidligere og derudover har de et godt setup som jeg kan se mig selv i".

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph -->

Når Noah til sommer forlader GOG Håndbold er det ikke kun klubben som der må vinkes farvel til, det er også et farvel til Skolerne i Oure som de sidste fire år har dannet ramme om Noahs hverdag. Her har han gået på efterskolen i 9. klasse og herefter tre år som kostelev på gymnasiet. Og samarbejdet imellem GOG Håndbold og Skolerne i Oure har i den grad hjulpet Noah, "Jeg har været rigtig glad for at gå på skolerne i Oure, og den indbyrdes forståelse mellem lærere og elever, gør at man kan give sporten alt sin opmærksomhed i perioder".

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:image {"id":17358,"sizeSlug":"large","linkDestination":"none"} -->
(Foto: Vildmedfoto.dk)
<!-- /wp:image --> <!-- wp:paragraph -->

Minderne er der mange af at se tilbage på efter fire år på SydFyn, men for Noah er det helt klart mindet om at trække den gule trøje over hovedet som vil stå klarest når der skal ses tilbage på tiden hernede, "Det var super fedt første gang jeg tog trøjen over hovedet, her var jeg meget glad og spændt"

<!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph -->

Vi i GOG Håndbold og på Skolerne i Oure ønsker Noah alt held og lykke fremadrettet i TMS Ringsted fra sommeren 2022 - men nu er der lige en sæson der skal gøres færdig i GOG Håndbold først.

<!-- /wp:paragraph -->

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her