​ Trænerteam for sæson 2022/23 på plads.

IF Stadion
11. jan. 2022

Det er med stor glæde vi kan præsentere trænerteamet for næste sæson i herreafdelingen allerede nu.

Det var med stor beklagelse at bestyrelsen kort før jul besluttede at afslutte samarbejde med den ene halvdel af vores trænerteam for 2. Division herrer, Jonas Jensen. I øvrigt første gang i mere end 20 år, at vi afslutter et samarbejde før tid.

Siden da, har vi arbejdet med at finde en langsigtet løsning, og vi er meget begejstrede for at kunne præsentere Anders Larsen som ny cheftræner. Anders er pt. tilknyttet TMS Ringsted, hvor han i de seneste sæsoner har haft ansvaret for 2. divisionstrupppen, og desuden været tilknyttet andre hold i forskellige roller. En større præsentation af Anders kommer, når han starter i cheftrænerjobbet.

Vi havde selvfølgelig håbet at Anders kunne overtage allerede nu, men Anders har lige et job i Ringsted, der skal gøres færdigt, det er vi selvfølgeligt helt indforståede med. Dette betyder samtidigt at Sportschef Thomas Schou overtager ansvaret i resten af denne sæson, i samarbejde med Torben Andersen.

Teamet for Sæson 2022/23 ser således ud:

Cheftræner: Anders Larsen

Assistent træner: Torben Andersen

Træner 3. division: Lars Michael Schou

Sportschef: Thomas Schou

/CJ

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner