Trænernyt U17 Piger, sæson 24/25

KIF Håndbold
22. dec. 2023

💥𝗡𝗬𝗛𝗘𝗗💥 - 𝗨𝟭𝟳 𝗣𝗜𝗚𝗘𝗥 𝟮𝟰/𝟮𝟱

👉🏻Trænerteamet for næste sæson er på plads 🔥- Og hvilket team 🤝🏻🤾🏻‍♀️🤾🏾‍♀️

👉🏻Anders Eriksen og Jens Svane bliver cheftrænerne på U17 piger og Morten Olesen får, udover cheftræner på U15 piger, en rolle som sporstlig koordinator på pigesiden, som skal sikre den gode overgang mellem U15 og U17 samt sikre, både internt og eksternt, at U17 piger bliver matchet opad.

👉🏻I KIF håndbold er vi både stolte af, og glade for, at aftalen for næste år, allerede er på plads. Det giver os stor arbejdsro i indeværende sæson, og vi kan stille og roligt arbejde os hen mod næste sæson. 

👉🏻Med de 3 herrer, har vi et stærkt forankret KIF mandskab, med ♥️ på rette sted. De står således også klar til at byde vores mange efterskole piger “velkommen hjem” til KIF Håndbold. 

#vikæmpersammenforkolding #ViKæmperForKolding #dengodekoldinghistorie #kolding #kif #kifkvinder #kifhåndbold #klubførholdførdenenkelte #handball #kvindehåndbold #vikæmperforkolding #kifforever #kifhaandbold #håndbold #handballpic #kolding #træner #kif #handballlife #vihardebedstetrænere #kifhåndbold #klubførholdførdenenkelte #handball #handballpassion #handballplayer #kifhaandbold #håndboldtræning #trænersetup #koldingtalent

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner