Trænernyt U17 Drenge - Sæson 24/25

KIF Håndbold
23. dec. 2023

💥𝗡𝗬𝗛𝗘𝗗💥 - 𝗨𝟭𝟳 𝗗𝗥𝗘𝗡𝗚𝗘 𝟮𝟰/𝟮𝟱

👉🏻Vi gør det igen 🔥, præsenterer et seriøst trænerteam for næste sæson. Denne gang for U17 Drenge 🤾🏼🤾🏾‍♂️


👉🏻Cheftræner Kenneth Jørgensen (th) og assistenttræner Martin Eriksen (tv), fortsætter samarbejdet ved U17 drengene. 

👉🏻De 2 herrer nedenfor er på plads 🤝🏻 og U17 drengene kan se frem til et par kompetente herrer, til at føre taktstokken til sæsonen 24/25. 

👉🏻“Det er forventeligt at der kommer en stor flok gutter hjem fra efterskole, der fortsat ønsker at spille håndbold. Dem og de U17 (1. års), der måtte vælge at blive “hjemme”, vil vi selvfølgelig gerne kunne tilbyde et seriøst træningsmiljø, og det er vi garanter for, med de personer, der kommer til at varetage træningen på denne årgang”; udtaler Bjørn Agerup - KIF Håndbold. 

👉🏻 Kenneth Jørgensen udtaler; Jeg glæder mig over, fortsat at være en del af talentarbejdet i KIF Håndbold. Jeg ser frem til, sammen med resten af trænergruppen, at videreudvikle de unge fra deres respektive niveau. 

🤝🏻#ViKæmperForKolding #håndbold #handballpic #kolding #træner #kif #handballlife #vihardebedstetrænere #kifhåndbold #klubførholdførdenenkelte #handball #handballpassion #handballplayer #kifhaandbold #håndboldtræning #trænersetup #u17 #koldingtalent #talent #klubførholdførdenenkelte #glædeogbegejstring #kifkolding


Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner