Træner søges til 3. divisions damehold 🔎 Christiansbjerg Håndboldklub, Aarhus N (kreds 5)

Christiansbjerg Håndboldklub
17. maj. 2023

Pga. ændrede arbejdstider for den nuværende træner, søger vi nu en ny træner til 1. holdet i klubben med Danmarks største dameafdeling. Du vil indgå i et tæt samarbejde med assistenttræneren, som allerede nu er tilknyttet holdet, samt 2. holdets træner, som du også deler træningstider med.

Hvad forventer vi af dig?

Du behøver ikke at have mange års trænererfaring, men vi forventer, at du har et godt håndboldhoved. Det vigtigste er, at du er engageret, dedikeret og har lyst til at indgå i et stærkt fællesskab, hvor trænere, spillere og sportschefen sparrer med hinanden på kryds og tværs.

Hvad tilbyder vi?

- Dit hold træner to gange om ugen med 2. holdet, der spiller i Jyllandsserien. Træningen foregår i Christiansbjerghallen hver tirsdage og torsdage kl. 19.30-21.00. Inden hver træning er der mulighed for en times løbe- eller styrketræning.

- En meget social klub
- Du bliver tilbudt kurser gennem klubben.

- Du bliver træner i håndboldklubben med Danmarks største dameafdeling med ca. 150 damespillere.

- Klubben har et fantastisk sammenhold både på træner- og spillerniveau.

- Der bliver afholdt mange sociale arrangementer såsom julefrokost og vaffelturnering samt opstarts- og afslutningsfest.

Lyder det som noget for dig? Så kontakt vores sportschef Brian Nielsen på tlf. 50 57 15 62 eller e-mail christiansbjerghk@gmail.com for at ansøge eller høre mere.

Vi glæder os til at høre fra dig

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her