Træn PumpFitness i Stenløse Gymnastik

Stenløse Gymnastik
30. aug. 2022

Sæsonens nyhed for voksne er PumpFitness – en energisk vægtstangsbaseret træningsform som i kombination med motiverende musik og instruktion er din genvej til øget styrke, godt kredsløb og forbedret kropsholdning.

 

I løbet af timen trænes alle større muskelgrupper på en målrettet måde, hvor man udnytter musikkens rytme i sammenhæng med vægtbelastning til at opnå det rigtige flow – dét som man kalder time under tension. Formatet er fast, så allerede efter få træninger vil du opleve, at du ved, hvordan øvelserne skal gøres og hvornår, så vi kan fokusere på den rigtige teknik og udbyttet af træningen.

 

PumpFitness er for dig, som efterspørger træning med et højt energiniveau i kombination med motiverende musik og instruktion, men i modsætning til dans behøver du hverken at have rytme i kroppen eller sans for koreografi. Du kan i alle sammenhænge sætte vægtbelastningen individuelt, så den passer dit niveau og ambition.

 

Vi har PumpFitness på programmet hver mandag fra kl. 18:15 til 19:30, og vi har første træning den 5. september 2022. Læs mere og tilmeld dig PumpFitness her på siden under fanebladet "Voksne"

 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner