Tilmeld dig efterårsskatecampen i U42, Copenhagen Skatepark, Jägers, og X-hall!

Big Heart Skateboarding
1. sep. 2023

Hej skatere 🛹

Vi er glade for at meddele at tilmelding til efterårsskatecampen i U42 i Copenhagen, Jägers, og X-hall skatepark er klar til at rulle i gang!

Hvornår: Efterårsskatecampen løber i U42 fra mandag d. 16 til d. 20 Oktober.

Det er en fantastisk måde at ungerne kan tilbringe nogle feriedage på, hvor de kan øve en masse nye tricks og blive en del af det blomstrende skatemiljø i København.

Hvad I kan forvente

Professionelle instruktører: Vores erfarne instruktører vil hjælpe med at forbedre din teknik til tricks uanset om du er begynder eller erfaren skater.

Sjov og udfordring: Uanset om man elsker at cruise i parken eller prøve kræfter med tekniske tricks, vil der være noget for alle.

Fællesskab: Mød ligesindede skatere, del dine oplevelser og skab minder, der varer livet ud.

Hvor:
Copenhagen Skatepark
Jägers Skatepark
X-hall Skatepark

Tilmelding: https://www.bigheartskateboarding.com/klub/big-heart-skateboarding/sider/skatecamps

Tilmelding er åben nu! Pladserne er begrænsede, så tøv ikke med at sikre din plads. Besøg vores hjemmeside for mere information og tilmelding.

Har du spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger? Du er velkommen til at kontakte os på simon@bigheartskateboarding.com

Vi ser frem til at se jer på efterårsskatecampen i U42 i Copenhagen Skatepark, Jägers eller X-hall. Lad os sammen skabe en uforglemmelig efterårsferie fyldt med skateboarding, sjov og fællesskab!

Kom og rul med os!

Stor highfive fra Simon, Mathias, Fred, Carlos og alle trænerne på vegne af Stranges Skateboardskole og Big Heart Skateboarding foreningen.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner
En uforpligtende gennemgang af systemet
Book en tid her